Αντετοκούνμπο: Έπαθε... σοκ μόλις είδε τα παπούτσια αξίας 250 χιλ. δολαρίων του Τάκερ! (pic & vid)
Ο δυναμικός φόργουορντ των Μπακς, Πι Τζέι Τάκερ, έφτασε στο «Fiserv Forum» πριν το τζάμπολ του ιστορικού Game 6 των τελικών του ΝΒΑ, φορώντας παπούτσια αξίας 250 χιλιάδων δολαρίων!
Ο 36χρονος παίκτης εμφανίστηκε στα αποδυτήρια των Μπακς με ένα ακυκλοφόρητο sneaker, «στολισμένο» με διαμάντια, των οποίων η άξία ανερχόταν στις 250.000 δολάρια!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την... έκπληξη του, μόλις ο έμπειρος συμπαίκτης του του αποκάλυψε την τιμή τους!
P.J. Tucker pulled up to Game 6 with unreleased Freak 3's and $250k of diamonds in his shoes and Giannis was 🤯 pic.twitter.com/Cax3l3X6xw
— Milwaukee Bucks (@Bucks) July 27, 2021
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.