Μπακς, Σανς, Χοκς και Κλίπερς άλλαξαν την ιστορία τους στα φετινά playoffs! (pic)

Αντωνία Σπανού
Μπακς, Σανς, Χοκς και Κλίπερς άλλαξαν την ιστορία τους στα φετινά playoffs! (pic)

bet365

Μπακς, Σανς, Κλίπερς και Χοκς έγραψαν νέα κεφάλαια της ιστορίας την φετινή σεζόν, με τον κάθε Οργανισμό να ξεπερνά τον εαυτό του.

Πολλά και ενδιαφέροντα έγιναν την φετινή σεζόν στα playoffs του ΝΒΑ. Οι ομάδες έγραψαν νέα κεφάλαια ιστορίας, όλοι μαζί και η κάθε μια ξεχωριστά. Μπακς, Σανς, Κλίπερς και Χοκς πέτυχαν πράγματα τα οποία έμοιαζαν ονειρικά και θέλουν να πάνε ακόμα περισσότερα βήματα μπροστά.

Οι Μπακς είναι οι νέοι πρωταθλητές και κέρδισαν τον πρώτο τους τίτλο, μετά από 50 χρόνια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του έγιναν η φετινή έκπληξη, διέψευσαν όλα τα προγνωστικά και έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής, με τον Οργανισμό να έχει μπει σε νέα εποχή.

Οι Σανς, με την σειρά τους, ήρθαν από το πουθενά και έφτασαν μέχρι την κορυφή. Σε μια σεζόν που κανείς δεν τους υπολόγιζε, έπαιξαν σταθερά εξαιρετικό μπάσκετ και έφτασαν μέχρι τους Τελικούς, κάτι που πετυχαίνουν για πρώτη φορά, μετά από 28 χρόνια.

Και οι Κλίπερς πάντως έκαναν ένα βήμα παραπάνω. Αφού έχασαν τον Λέοναρντ με πολύ σοβαρό τραυματισμό, κατάφεραν και έφτασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στους Τελικούς της Δύσης και έχουν πλέον ως στόχο να πάνε ακόμα πιο ψηλά.

Από αυτή την παρέα δεν λείπουν οι Χοκς, που και αυτοί έγραψαν ιστορία. Πήραν την πρώτη τους νίκη στους Τελικούς της Ανατολής, πάλεψαν με τους Μπακς και έχουν και στην Ατλάντα να επενδύσουν στην φετινή σεζόν και να κοιτάξουν ακόμα πιο μακριά στο μέλλον.

 

NBA Τελευταία Νέα