Μπαντής: «Η νίκη της οικογένειας Αντετοκούνμπο δεν ανήκει σε όλους τους Έλληνες» (pic)

Μπαντής: «Η νίκη της οικογένειας Αντετοκούνμπο δεν ανήκει σε όλους τους Έλληνες» (pic)

bet365

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, συνεχάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον θρίαμβό του κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή ενώ έστειλα ένα ξεχωριστό μήνυμα με κοινωνικές προεκτάσεις.

«Όχι, η νίκη της οικογένειας Αντετοκούνμπο δεν ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Ανήκει μόνο σε εκείνους που βλέπουν ανθρώπους στα σαπιοκάραβα που πλέουν στο Αιγαίο αναζητώντας απλά ένα αύριο, ανήκει σε εκείνους που βλέπουν ανθρώπους στις φτωχογειτονιές της Ελλάδας, ανήκει σε εκείνους που βλέπουν ανθρώπους στα κέντρα κράτησης μεταναστών και προσφύγων, ανήκει σε εκείνους που βλέπουν ανθρώπους τους διαφορετικούς, ανήκει σε εκείνους που παλεύουν ώστε να σωθεί η αξιοπρέπεια τούτου του κόσμου μήπως και το δικαίωμα για ζωή γίνει ίσο για όλους», σχολίασε ο Γιώργος Μπαντής στέλνοντας το δικό του μήνυμα στην ελληνική κοινωνία μετά τον τεράστιο θρίαμβο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στο ΝΒΑ!

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED