Μπακς: Η μικρομέτοχος που είδε το πρωτάθλημα του 1971, θέλει να ζήσει και το φετινό!

Μπακς: Η μικρομέτοχος που είδε το πρωτάθλημα του 1971, θέλει να ζήσει και το φετινό!

Μπακς: Η μικρομέτοχος που είδε το πρωτάθλημα του 1971, θέλει να ζήσει και το φετινό!

bet365

Η ζωή της Βάλερι Ντάνιελς-Κάρτερ είναι το Μιλγουόκι! Γέννημα θρέμμα της πόλης που ζει και αναπνέει για το φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, είναι μία από τις τρεις μαύρες μικροιδιοκτήτριες του ΝΒΑ. Ακόμη και αν διαφωνεί με τη... φωνή του Μιλγουόκι: Όχι Μπακς στα έξι, Μπακς για νίκη!

Μία ζωή στο Μιλγουόκι. Μαζί με τους Μπακς. Στο πρωτάθλημα του 1971! Στο θαύμα του Λιου Αλσίντορ και του Όσκαρ Ρόμπερτσον. Το όνομα της Βάλερι Ντάνιελς - Κάρτερ μπορεί να μην σας λέει απολύτως τίποτα.

Η ιστορία της, ωστόσο, είναι συνώνυμη της πόλης του Μιλγουόκι. Η επιχειρηματίας Ντάνιελς - Κάρτερ είναι μία από τις 3 μαύρες μικρομετόχους στο ΝΒΑ. Με τις άλλες δύο να είναι η ηθοποιός Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ (Σίξερς) και η Σέιλα Τζόνσον (Ουίζαρντς).

Η Ντάνιελς Κάρτερ έχει ζήσει τα πάντα. Ως μαθήτρια, το πρωτάθλημα του 1971. Την πιο «ηλεκτρισμένη περίοδο» της πόλης. Έζησε το... τίποτα. Τα χρόνια που περνούσαν, και οι Μπακς δεν κατάφερναν απολύτως τίποτα.

Μαζί με τον Τζόρνταν!

Όταν ο Χερμπ Κολ, προηγούμενος ιδιοκτήτης των Μπακς από το 1984 έως το 2014, αποφάσισε (αλλά τελικά δεν το έκανε) να πουλήσει την ομάδα (το 2003), ο Μάικλ Τζόρνταν εμφανίστηκε ως πιθανός αγοραστής. Στην ομάδα που είχε συγκροτήσει ο MJ ήταν και η Βάλερι Ντάνιελς - Κάρτερ.

Τότε απέτυχε. Ένα χρόνο αργότερα, μαζί με άλλους μαύρους επενδυτές από το Μιλγουόκι κατάφερε να γίνει μικρομέτοχος. Και πλέον, περιμένει να ζήσει για μία ακόμη φορά την «ηλεκτρισμένη περίοδο» στο Μιλγουόκι.

«Βλέπω όσα γινόντουσαν τότε, να συμβαίνουν και τώρα. Είναι μία εμπειρία που μας ενώνει και φέρνει όλους τους τύπους των ανθρώπων μαζί», εξήγησε σχετικά η μικρομέτοχος της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 

NBA Τελευταία Νέα