Οι οπαδοί των Σανς πίεσαν τον Γιάννη και εκείνος έκανε airball σε βολή (vid)

Αντωνία Σπανού
Οι οπαδοί των Σανς πίεσαν τον Γιάννη και εκείνος έκανε airball σε βολή (vid)

bet365

Οι οπαδοί των Σανς μέτρησαν αντίστροφα σε βολή του Γιάννη, εκείνος έκανε airball και το πλήθος ξεσηκώθηκε.

Τεράστια κουβέντα έχει ανοίξει σε όλη την περίοδο των playoffs, με τον πόσο χρόνο παίρνει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο να εκτελέσει μια βολή.

Το ξεκίνησαν οι Χιτ, που ήταν και η πρώτη ομάδα στην σειρά και ακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι. Η ρουτίνα του Γιάννη είναι πάνω από 10 δευτερόλεπτα, που είναι και το επιτρεπτό όριο και αυτό ξεσηκώνει τους οπαδούς.

Φτάνοντας στους Τελικούς οι φίλοι των Σανς δεν θα έμεναν εκτός από αυτό, ειδικά βλέποντας τον Έλληνα σταρ να κάνει ό,τι θέλει στην άμυνα της ομάδας τους. Άρχισαν να μετρούν αντίστροφα σε βολή του Γιάννη και εκείνος έκανε airball, με το πλήθος να απολαμβάνει το αποτέλεσμα.

Πάντως, ο Αντετοκούνμπο στο τελευταίο παιχνίδι είναι 11/18 βολές, ενώ στους Τελικούς έκανε πιο γρήγορη την ρουτίνα του, ρίχνοντας τον μέσο όρο εκτέλεσης της βολής του από τα 12 δευτερόλεπτα, στα 9.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα