Αντετοκούνμπο: Στο Μιλγουόκι ο Γιάννης, υποβάλλεται σε μαγνητική

Αντετοκούνμπο: Στο Μιλγουόκι ο Γιάννης, υποβάλλεται σε μαγνητική

Αντετοκούνμπο: Στο Μιλγουόκι ο Γιάννης, υποβάλλεται σε μαγνητική

bet365

Απόψε αναμένονται οι λεπτομέρειες της σοβαρότητας του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο γόνατο.

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι φίλοι των Μιλγουόκι Μπακς (και όχι μόνο) να μάθουν τα νεότερα για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο δις MVP του NBA επέστρεψε στο Μιλγουόκι και σήμερα το απόγευμα ή το βράδυ (ώρα Ελλάδας) αναμένεται να υπάρχουν νεότερα σχετικά με την σοβαρότητα του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο.

Ο Γιάννης βγήκε υποβασταζόμενος από τον αδερφό του, Θανάση στο Game 4 των τελικών της Ανατολής κόντρα στους Ατλάντα Χοκς, με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ και τους συμπαίκτες του να περιμένουν να μάθουν την νέα ενημέρωση από το ιατρικό team των «Ελαφιών».

Ο Αντετοκούνμπο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε χειροκροτήματα από τους οπαδούς των Χοκς που παρά το… τρολάρισμα για τις βολές, έδειξαν πως σέβονται τον αντίπαλό τους, με όλο το ΝΒΑ να προσεύχεται να μην έχει κάτι το σοβαρό.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, ο Αντετοκούνμπο υπέστη υπερέκταση αριστερού γόνατος, ωστόσο όλα θα ξεκαθαριστούν από την μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί σήμερα. Ο Greek Freak επέστρεψε με την υπόλοιπη ομάδα στο Μιλγουόκι με το ιδιωτικό της αεροπλάνο και νωρίς το πρωί (τοπική ώρα) θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η πρώτη πρόγνωση για υπερέκταση γονάτου, εκτιμάται πως ο χρόνος αποθεραπείας είναι 2 με 4 εβδομάδες, ανάλογα την περίπτωση, αλλά με φυσικοθεραπείες ο χρόνος μπορεί να μειωθεί. Πρόκειται για έναν ύπουλο τραυματισμό που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε ρήξη στον τένοντα, κάτι που όλοι προσεύχονται να μην είναι η υπόθεση στην περίπτωση του Γιάννη.

Η υπερέκταση γονάτου εμφανίζεται όταν το πόδι ισιώνει υπερβολικά στην άρθρωση του γόνατος, ασκώντας πίεση στις δομές του γόνατος και στο πίσω μέρος της άρθρωσης του γόνατος.

 

NBA Τελευταία Νέα