Πίπεν: «Ρατσιστής ο Φιλ Τζάκσον, στημένος ο διάλογος Τζόρνταν-Κερ» (vids)

Πίπεν: «Ρατσιστής ο Φιλ Τζάκσον, στημένος ο διάλογος Τζόρνταν-Κερ» (vids)

bet365

Ο Σκότι Πίπεν ξεστόμισε απίστευτες κατηγορίες κατά του προπονητή του στους Σικάγο Μπουλς, Φιλ Τζάκσον, τον οποίο χαρακτήρισε «ρατσιστή», ενώ χαρακτήρισε τον διάλογο ανάμεσα στον Τζόρνταν και στον Κερ, πριν το τρίποντο του τελευταίου το 1997, στημένο!

Ο Σκότι Πίπεν ετοιμάζεται να δει το συγγραφικό του καμάρι, την αυτοβιογραφία του, στα ράφια των βιβλιοπωλείων, τον Δεκέμβριο. Και για την προώθησή της δίνει αρκετές συνεντεύξεις!

Σε μία απ' αυτές, δε δίστασε να χαρακτηρίσει ως «ρατσιστή» τον Φιλ Τζάκσον, για την απόφασή του να δώσει το τελευταίο σουτ στον Τόνι Κούκοτς και όχι σε αυτόν (στα playoffs του 1994).

«Λέγοντας πως είναι μία ρατσιστική κίνηση, αποκαλείς τον Φιλ Τζάκσον ρατσιστή», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου. «Δεν έχω πρόβλημα με αυτό», αποκρίθηκε ο Πίπεν. Και η επόμενη ερώτηση («Νομίζεις ότι ο Φιλ ήταν ρατσιστής;») έφερε τη θετική απόκριση του Πίπεν («Ναι»).

Ο στημένος διάλογος του MJ

Λίγο αργότερα, ο έξι φορές πρωταθλητής στο πλευρό του Μάικλ Τζόρνταν είπε και κάτι άλλο. Αναφερόμενος στον διάλογο ανάμεσα στον Τζόρνταν και στον Στιβ Κερ, πριν το μεγάλο σουτ του τελευταίου στους τελικούς του 1997, είπε ότι έγινε για τις κάμερες!

Ο Τζάκσον και ο Κόμπι!

O Πίπεν μίλησε για τη συμπεριφορά του Τζάκσον απέναντι στον Κόμπι Μπράιντ! «Έφυγε από τους Λέικερς, έγραψε ένα βιβλίο για τον Κόμπι και μετά γύρισε να τον κοουτσάρει ξανά. Ποιος θα το έκανε αυτό;». Ο Πίπεν έκανε λόγο για «προσπάθεια του Τζάκσον να τον εκθέσει με έναν τρόπο που δεν έπρεπε».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA NEWS FEED