Γιανγκ και Ντόντσιτς έγιναν οι μοναδικοί 22χρονοι με 45 πόντους και 10 ασίστ σε playoffs!

Αντωνία Σπανού
Γιανγκ και Ντόντσιτς έγιναν οι μοναδικοί 22χρονοι με 45 πόντους και 10 ασίστ σε playoffs!

bet365

Οι Γιανγκ και Ντόντσιτς κατάφεραν να βάλουν μαζί το όνομα τους στην ιστορία των playoffs και δείχνουν πόσο ξεχωριστή ήταν η επιλογή τους.

Οι Χοκς επέστρεψαν στους Τελικούς της Ανατολής και εμφανίστηκαν στο Μιλγουόκι αποφασισμένοι. Βέβαια, όλοι περνούν σε δεύτερη μοίρα, όταν ο Τρέι Γιανγκ κάνει τόσο σπουδαία εμφάνιση.

Ο νεαρός ηγέτης της Ατλάντα, είχε στην νίκη επί των Μπακς, 48 πόντους, 7 ριμπάουντ και 11 ασίστ δείχνοντας από τι υλικά είναι φτιαγμένος. Με αυτή την επίδοση έγιναν μαζί με τον Λούκα Ντόντσιτς, οι μοναδικοί δύο 22χρονοι με 45 πόντους και 10 ασίστ σε παιχνίδι των playoffs.

Μπορεί το παρελθόν και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ιστορία του ΝΒΑ, αλλά εδώ μπροστά μας έχουμε μια νέα ιστορία που γράφεται. Οι δύο αυτοί παίκτες που έγιναν ανταλλαγή στο ντραφτ του 2018 έχουν έρθει για να βρουν θέση στην ιστορία.

Ο Ντόντσιτς ένας πιτσιρικάς ευρωπαίος, που μπήκε με φόρα στο ΝΒΑ και έχει κλέψει τις καρδιές όλων και ο Γιανγκ ένα παιδί από το κολλέγιο, με την γνωστή συνταγή πίσω του, αλλά και με τα σωστά βήματα μέχρι την κορυφή.

Ο νεαρός Αμερικανός, πήγε στους Χοκς βίωσε δύσκολες πρώτες σεζόν, παίζοντας δίχως βοήθεια, αλλά πλέον είναι η στιγμή του και φαίνεται πανέτοιμος. Έφερε την πολύ καλή ομάδα του μέχρι τους Τελικούς, έδειξε ψυχή μέσα σε πολύ δύσκολες έδρες και στο Game 1 απέδειξε ότι είναι φτιαγμένος για τεράστια πράγματα. Δεν λυγίζει, δεν πέφτει και κοιτάει μόνο μπροστά.

Έχουμε την τύχη να παρακολουθούμε την εξέλιξη δύο τρομαχτικών ταλέντων και το που θα φτάσουν παραμένει αίνιγμα. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξετε ποιος από τους Ντόντσιτς - Γιανγκ θα επιλέγατε να «χτίσετε» πάνω του:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα