Γιανγκ: Η επική παράσταση των 48 πόντων στο Game 1 με τους Μπακς! (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Τρέι Γιανγκ έκανε ρεκόρ καριέρας στα playoffs και οδήγησε τους Χοκς σε ένα ακόμα break από το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Μιλγουόκι Μπακς.
Από την αρχή του αγώνα, ο Τρέι Γιανγκ έμοιαζε ασταμάτητος. Το έκανε και με την ανοχή της άμυνας των Μπακς, στο Game 1 των ημιτελικών της Ανατολής. Αλλά η τέχνη να μπει η μπάλα στο καλάθι δεν χαρίζεται σε κανέναν.
Ο guard των Ατλάντα Χοκς έφτασε τους 25 πόντους στο ημίχρονο και τελείωσε το Game 1 απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπό με 48 πόντους (14/26 σουτ, 10/12 βολές, 5/12 τρίποντα).
Δείτε το βίντεο:
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.