Ο Στόκτον συμμετέχει σε καμπάνια κατά του εμβολιασμού! (vid)

Ο Στόκτον συμμετέχει σε καμπάνια κατά του εμβολιασμού! (vid)

bet365

Ο Τζον Στόκτον, ο βετεράνος γκαρντ των Τζαζ και μέλος της θρυλικής Dream Team συμμετέχει σε καμπάνια κατά του εμβολιασμού για τον κορονοϊό!

Η πρωτοβουλία του Τζον Στόκτον να συμμετάσχει σε καμπάνια κατά του εμβολιασμού έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με δεδομένο, μάλιστα πως στο εν λόγω video τίθενται ερωτήματα όπως «λειτουργούν πράγματι οι μάσκες;» ή «πώς θα ξέρουμε πραγματικά ότι ένα εμβόλιο κατά του Covid-19 είναι ασφαλές»;

Ο βετεράνος γκαρντ, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σπουδαία καριέρα του με τους Τζαζ ως πρώτος σε ασίστ στο ΝΒΑ, εμφανίζεται να υποστηρίζει: «Δεν είναι ο ιός που μας κλέβει την ευκαιρία, αλλά οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις και λένε "όχι, όχι, φοβόμαστε πολύ και θα κατεβάσουμε ρολά. Μείνετε στο σπίτι και να είστε προσεκτικοί". Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου ακούνε αυτά τα πράγματα και τα δέχονται ως αλήθεια, όταν εγώ ξέρω έπειτα από έρευνα που έκανα ότι αυτό δεν ισχύει».

Μάλιστα, κάνει αναφορές και στο μπάσκετ:«... θα ήταν έγκλημα για το μπάσκετ αν δεν βλέπαμε τον επόμενο Στεφ Κάρι λόγω των περιορισμών που μας έχουν επιβληθεί για τον κορονοϊό».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED