Γκόραν Ντράγκιτς: Δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Γκόραν Ντράγκιτς: Δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Γκόραν Ντράγκιτς: Δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο

bet365

Ο Γκόραν Ντράγκιτς δεν πρόκειται να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Σλοβενίας στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 37χρονος Σλοβένος γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του (σ.σ μιας και δεν έχει ανακοινώσει -τουλάχιστον προς το παρόν- ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση) εξήγησε ότι δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα Σλοβενίας στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μιλώντας στην «Mozzart Sport» ο Γκόραν Ντράγκιτς ξεκαθάρισε ότι «θα μείνω σπίτι. Δεν πρόκειται να παίξω. Αρκετά. Αγωνίστηκα 16 χρόνια με την εθνική ομάδα, συν το γεγονός ότι ήμουν στο ΝΒΑ ή οπουδήποτε αλλου. Μπορεί να πάω ωστόσο στην Ιαπωνία για να συμπαρασταθώ στην ομάδα μου» ήταν τα λόγια του έμπειρου γκαρντ.

Ο Ντράγκιτς που κατέκτησε το Eurobasket του 2017, έχει αγωνιστεί σε έξι πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σε άλλα τρία Παγκόσμια κύπελλα. Ο όμιλος των Σλοβένων βρίσκεται στην Οκινάουα στην Ιαπωνία και θα αντιμετωπίσουν το Πράσινο Ακρωτήρι, την Γεωργία και τη Βενεζουέλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα