«Δύσκολα ο Γκριγκόνις στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

«Δύσκολα ο Γκριγκόνις στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

«Δύσκολα ο Γκριγκόνις στο Παγκόσμιο Κύπελλο»
Με πολλές απουσίες αναμένεται να παρουσιαστεί η εθνική ομάδα της Λιθουανίας στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο η οποία ενδέχεται να αποτελέσει και αντίπαλο της Εθνικής μας ομάδας.

Μεταξύ των ομάδων που θα «παρακολουθούν» στενά στην Εθνική ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου στην Μανίλα θα είναι και αυτή της Λιθουανίας.

Εκτός από τις τρεις του ομίλου (ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία, Ιορδανία) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ρίχνει κλεφτές ματιές και στους Λιθουανούς οι οποίοι θα αποτελέσουν και αντίπαλο της Εθνικής μας στον δεύτερο όμιλο που θα σχηματιστεί.

Σύμφωνα με το Basketnews η Λιθουανία αναμένεται να παρουσιαστεί στο Παγκόσμιο με αρκετές απουσίες και θα είναι διαφορετική σε σχέση με το Eurobasket. Συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι δύσκολο να δώσουν το «παρών» οι Μάριους Γκριγκόνις, Ρόκας Γκεντράιτις και Λούκας Λεκάβιτσους ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μαρτίνας Εχόντας ο οποίος δεν θα έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του έως τη διοργάνωση.

Παράλληλα εκτός αναμένεται να μείνει και πάλι ο Εντγκάρας Ουλάνοβας ο οποίος είχε αρνηθεί την πρόσκληση και για το προηγούμενο Eurobasket.