Πιστιόλης: «Πρόκληση η σειρά με την Εφές, έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Πιστιόλης: «Πρόκληση η σειρά με την Εφές, έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

bet365

Ο Ανδρέας Πιστιόλης χαρακτήρισε «πρόκληση» για τη Γαλατασαράι τη σειρά απέναντι στην Εφές, επισημαίνοντας παράλληλα πως η ομάδα του θέλει να αποδείξει πράγματα κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Γαλατασαράι αντιμετωπίζει απόψε (27/5, 20:30) την Αναντολού Εφές εκτός έδρας, στην πρεμιέρα των ημιτελικών των playoffs της τουρκικής Λίγκας. Το «αναγεννημένο» σύνολο του Ανδρέα Πιστιόλη, το οποίο έχει διαγράψει μια θαυμάσια πορεία επί ημερών του, θα μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στην back-to-back Πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει σχετικά: «Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία αντίπαλο. Ως ομάδα, ανυπομονούμε να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση. Η Αναντολού Εφές έχει αποδείξει πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Θέλουμε απέναντι τους να αποδείξουμε πράγματα στους εαυτούς μας. Μας περιμένει μια πολύ συναρπαστική σειρά ημιτελικών. Ανυπομονούμε για την δράση».

Η «Τσιμ Μπομ» απέκλεισε στα προημιτελικά των playoffs τη Μπαχτσεσεχίρ με sweep (2-0), ενώ γενικότερα το νικηφόρο σερί του αήττητου Πιστιόλη βρίσκεται στους εννέα αγώνες.

Θυμίζουμε πως ο άλλοτε συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη ανέλαβε τις τύχες της ομάδας της Πόλης περί τα τέλη Μαρτίου, όταν κι έγινε ο πρώτος ξένος προπονητής στην ιστορία της Γαλατασαράι έπειτα από 33 ολόκληρα χρόνια και 17 διαδοχικούς Τούρκους προπονητές!

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα