Γαλατασαράι: Ο GM του συλλόγου αποκάλυψε πως έγινε το deal με τον Ανδρέα Πιστιόλη

Γαλατασαράι: Ο GM του συλλόγου αποκάλυψε πως έγινε το deal με τον Ανδρέα Πιστιόλη

Γαλατασαράι: Ο GM του συλλόγου αποκάλυψε πως έγινε το deal με τον Ανδρέα Πιστιόλη

bet365

Ο General Manager της Γαλατασαράι, Τουργκάι Ζεϊτινγκόζ, αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο "beIN SPORTS Türkiye" πως η «Τσιμ Μπομ» έκλεισε τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Ανδρέας Πιστιόλης οδήγησε την Γαλατασαράι στη τρίτη θέση της κατάταξης της Regular Season της τουρκικής Λίγκας, πραγματοποιώντας αήττητη πορεία με 7/7 νίκες, από τότε που ανέλαβε. Ο Έλληνας κόουτς «αναγέννησε» την ομάδα της Πόλης που νωρίτερα είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό από τους «16» του BCL, παρότι είχε βλέψεις για καλύτερα πράγματα. «Θα μπορούσαμε να έχουμε προκριθεί στο Final 4 του Champions League, εάν τα πράγματα ήταν διαφορετικά», σχολίασε ο GM της «Τσιμ Μπομ», Τουργκάι Ζεϊτινγκόζ.

Ο παράγοντας του τουρκικού club εξήγησε πως «πήραμε κάποια ρίσκα φέρνοντας έναν assistant coach όπως ο Ανδρέας Πιστιόλης σε ρόλο πρώτου. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, είναι αδύνατον να φέρεις μεσούσης της σεζόν έναν assistant ομάδας της Euroleague που διεκδικεί το Final 4, όμως ο πόλεμος το έκανε εφικτό. Συμφωνήσαμε μέσα σε μια μέρα με τον κόουτς Πιστιόλη».

Σε ο,τι αφορά την διάρκεια του deal, ο Ζεϊτινγκόζ ανέφερε ότι «η συμφωνία μας με τον Πιστιόλη είναι για 1.5 χρόνο. Θα είναι μαζί μας και του χρόνου και ήδη προγραμματίζουμε την επόμενη σεζόν μαζί του», ενώ μεταξύ άλλων συμπλήρωσε πως «η αντίδραση του Μάικ Τζέιμς κι οι ευχές που του έστειλε, δείχνει πως ο Ανδρέας έχει πολύ καλές σχέσεις με τους παίκτες του». Θυμίζουμε πως ο σταρ της Μονακό είχε συνεργαστεί επιτυχώς με τον Πιστιόλη στη ΤΣΣΚΑ, με τον Αμερικανό γκαρντ να «χαιρετίζει» την πρόσληψη του από τον Γαλατά.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα