Σενγκέλια: Αποχαιρέτησε τη Βίρτους Μπολόνια

Σενγκέλια: Αποχαιρέτησε τη Βίρτους Μπολόνια

Σενγκέλια: Αποχαιρέτησε τη Βίρτους Μπολόνια

bet365

Η Βίρτους ηττήθηκε στους τελικούς της Serie A από την Αρμάνι Μιλάνο και ο Τόκο Σενγκέλια αναμένεται να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, εξηγώντας πως απήλαυσε κάθε μέρα στην Μπολόνια.

Η Βίρτους θα συμμετάσχει στην επόμενη EuroLeague ως κάτοχος του EuroCup δίχως τον Τόκο Σενγκέλια.

Ο διεθνής Γεωργιανός φόργουορντ αποκτήθηκε μεσούσης της σεζόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μαζί με τον Ντάνιελ Χάκετ, βοηθώντας την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο να σφραγίσει την επιστροφή της στο top επίπεδο ενώ η σεζόν ολοκληρώθηκε με την ήττα στους τελικούς της ιταλικής λίγκας από την Αρμάνι.

«Προς όλους τους συμπαίκτες, προπονητές, μέλη του σταφ και όλο τον οργανισμό της Βίρτους Μπολόνια, σας ευχαριστώ! Είμαι ευγνώμων για αυτή την απίστευτη ευκαιρία να παίξω εδώ, για τη βοήθεια και τη στήριξη που έλαβα από εσάς. Προς όλους τους φιλάθλους, σας ευχαριστώ για τα θετικά μηνύματα, τη στήριξη και το γεγονός πως με κάνατε να νιώσω ένας από εσάς. Απόλαυσα κάθε μέρα αποτελώντας μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας» ήταν το μήνυμα του Σενγκέλια στα social media.

Φέτος μέτρησε 8.1 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 1 μπλοκ μ.ό. στο EuroCup με τη Βίρτους Μπολόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα