Σκόλα: Γίνεται «αφεντικό» της Βαρέζε

Newsroom
Σκόλα: Γίνεται «αφεντικό» της Βαρέζε

bet365

Ο Λουίς Σκόλα ετοιμάζεται να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Βαρέζε και να γίνει το... απόλυτο αφεντικό της ομάδας!

Ο θρύλος του Αργεντίνικου μπάσκετ εκτελεί χρέη διευθυντή στην ιστορική ομάδα της Ιταλίας (η οποία παρεμπιπτόντως ήταν και η τελευταία της καριέρας του) αλλά από εδώ και στο εξής θα είναι το «μεγάλο αφεντικό»! Συγκεκριμένα και ύστερα από σχετική ανακοίνωση της Βαρέζε, ο Λουίς Σκόλα θα αγοράσει το 51% των μετοχών και θα γίνει εκείνος που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο!

H Βαρέζε τερμάτισε στην 12η θέση του πρωταθλήματος έχοντας 12-18 ρεκόρ ισοβαθμώντας με Τρεβίζο και Μπρίντιζι ενώ με δύο νίκες περισσότερες η Πέζαρο πήρε το εισιτήριο των playoffs (14-16) αν και είχε το ίδιο ρεκόρ με την Τριέστε που βρέθηκε στην 9η θέση: «Είμαι τρομερά χαρούμενος με αυτή την πιθανότητα. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η λύση ελήφθη για να δώσει ακόμα περισσότερη ουσία στο έργο που άρχισε κατά τη διάρκεια της σεζόν και μπορεί να φέρει πολλές επιτυχίες στο μέλλον» ήταν τα λόγια του Λουίς Σκόλα.

Ο 42χρονος, νυν διευθυντής της ομάδας, φόρεσε τη φανέλα της Βαρέζε σε 28 ματς της κανονικής περιόδου για τη σεζόν 2020-21 έχοντας 17,8 πόντους και 5,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα