Μπρέσια - Βίρτους Μπολόνια 74-103: Πάτησε γκάζι στο φινάλε

Ευαγγελος Στελλάκης
Μπρέσια - Βίρτους Μπολόνια 74-103: Πάτησε γκάζι στο φινάλε

bet365

Κάνοντας σπουδαία εμφάνιση στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Βίρτους Μπολόνια πανηγύρισε μια εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί της Μπρέσια, με την τελική έκταση του σκορ να εκτοξεύεται στο +29!

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας είχε καθ' όλη την διάρκεια του ματς τον έλεγχο, όμως στην τελευταία περίοδο δεν άφησε το πόδι από το γκάζι, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην επικράτηση της.

Το επί μέρους σκορ στο συγκεκριμένο διάστημα του παιχνιδιού ήταν 7-26 υπέρ των φιλοξενούμενων, που συνδύασαν ιδανικά άμυνα κι επίθεση για να φτάσουν στις παρυφές των 30 πόντων.

Το σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο είχε πολλούς διακριθέντες, με πρώτο και καλύτερο τον Κάιλ Ουίμς των 22 πόντων, με τους Τεόντοσιτς και Κορντινιέ να προσφέρουν 15 και 13 αντίστοιχα.

Ο ομογενής Ναζ Μήτρου-Λονγκ ήταν ο,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι, με τον 28χρονο γκαρντ να έχει 16 πόντους, 10 ριμπάουντ κι 6 ασίστ σε 32 λεπτά παρουσίας.

Τα δεκάλεπτα: 21-32, 45-56, 67-77, 74-103

Στα αξιοσημείωτα του ματς, η αποβολή του Μίλος Τεόντοσιτς έπειτα από την υπόδειξη δύο τεχνικών ποινών εις βάρος του, κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου.

@Photo credits: Twitter: @Virtusbo

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα