Σκόλα: Ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην Βαρέζε (pic)

Ευαγγελος Στελλάκης
Σκόλα: Ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην Βαρέζε (pic)

bet365

Αλλαγή σελίδας για τον θρυλικό Αργεντίνο, ο οποίος θα είναι από 'δω και στο εξής ο CEO του συλλόγου από την Λομβαρδία, όπως έγινε επισήμως γνωστό.

Ο Λούις Σκόλα αγωνίστηκε πέρσι με μεγάλη επιτυχία στην Βαρέζε κι οι ιθύνοντες του club του είχαν προτείνει είτε να συνεχίσει ως παίκτης για ακόμη μια σεζόν, είτε να αναλάβει κάποιο παραγοντικό πόστο, εφόσον αποσυρθεί. Εν τέλει επικράτησε το δεύτερο από τα δύο πιθανότερα σενάρια.

Η Βαρέζε ανακοίνωσε επίσημα πως ο 41χρονος Αργεντινός θα παρουσιαστεί την Τετάρτη (22/9) ενώπιον των εκπροσώπων του τύπου της γειτονικής χώρας, καθώς είναι πλέον ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής ομάδας, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο στην αθλητική του ζωή.

Ο Σκόλα αποτέλεσε μια από τις πιο συζητημένες φιγούρες των πρόσφατων Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, καθώς έδωσε το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, εν μέσω συγκίνησης κι απόλυτης αποθέωσης. Εν τέλει αποφάσισε να μη συνεχίσει ούτε στο συλλογικό επίπεδο.

Ο άλλοτε NBAer θα προσπαθήσει να συμβάλλει με τις γνώσεις του στον οργανισμό της Βαρέζε, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια είναι σε πτωτική πορεία και τερματίζει σταθερά στην βαθμολογία της Serie εκτός της πρώτης οκτάδας. Πλέον ευελπιστεί πως με τον Σκόλα μπορούν να έρθουν αλλαγές προς μια καλύτερη κατεύθυνση..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα