Προπονήθηκε μαζί με τον γιο του στο Βαρέζε ο Λουίς Σκόλα

Ευαγγελος Στελλάκης
Προπονήθηκε μαζί με τον γιο του στο Βαρέζε ο Λουίς Σκόλα

bet365

Μετά την πρόσφατη εμπειρία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο βετεράνος Λουίς Σκόλα επέστρεψε στον ιταλικό βορρά για μερικές ημέρες, προτού αναχωρήσει για τις διακοπές του, κάνοντας μάλιστα και προπόνηση στο γήπεδο της πρώην του ομάδας, Βαρέζε.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής αγωνίστηκε στην ιταλική λίγκα με τα χρώματα της Βαρέζε, έχοντας κατά μέσο όρο 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 30 λεπτά συμμετοχής, σε 29 εμφανίσεις στη Serie A.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα La Prealpina, ο Αργεντινός σταρ προπονήθηκε μαζί με τον 14χρονο γιο του στο γήπεδο της Βαρέζε, κάνοντας μόνο ντρίμπλες με την μπάλα και τρέξιμο, καθώς οι μπασκέτες της Enerxenia Arena είχαν αφαιρεθεί προσωρινά.

Μέχρι ώρας είναι άγνωστο το μέλλον του Σκόλα. Ο 41χρονος φόργουορντ δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε συλλογικό επίπεδο ή αν θα κρεμάσει τελικά τα παπούτσια του. Σε κάθε περίπτωση, η Βαρέζε επιθυμεί την παραμονή του στις τάξεις της, είτε για άλλη μια σεζόν ως παίκτη, είτε για να τον υποδεχθεί σε κάποιο άλλο πόστο εκτός παρκέ.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Λουίς Σκόλα αποχώρησε εν μέσω απόλυτης αποθέωσης από το παρκέ στην τελευταία του εμφάνιση, στην 5η ολυμπιακή συμμετοχή της σπουδαίας καριέρας του, με την Εθνική Αργεντινής.

Από τον άλλοτε συμπαίκτη του, Μανού Τζινόμπιλι, μέχρι και τον σούπερ σταρ του παγκόμσιου ποδοσφαίρου Λέο Μέσι, σύσσωμη η αθλητική κοινότητα έσπευσε να τον αποχαιρετίσει. Ο Σκόλα μέτρησε 16.5 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 4 παιχνίδια του τουρνουά της Ιαπωνίας.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα