Λουίς Σκόλα: To ανατριχιαστικό photostory από το «αντίο» του (pics & vid)

Λουίς Σκόλα: To ανατριχιαστικό photostory από το «αντίο» του (pics & vid)

Γιώργος Κούβαρης
Λουίς Σκόλα: To ανατριχιαστικό photostory από το «αντίο» του (pics & vid)

bet365

Ο Λουίς Σκόλα έριξε τους τίτλους τέλους στην καριέρα του με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, σε μια ημέρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη μέσα του. Ο «φακός» απαθανάτισε τις μοναδικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην «Saitama Super Arena» του Τόκιο.

Για 26 συναπτά έτη ο Λουίς Σκόλα ήταν «πιστός στρατιώτης» της εθνικής ομάδας Αργεντινής! Από το 1995 στο Παναμερικανικό Παίδων, όταν και πρωτοφόρεσε τη φανέλα της «αλμπισελέστε» έως και το απόγευμα της 3ης Αυγούστου 2021 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στον προημιτελικό με την Αυστραλία έμελλε να «γραφτεί» η τελευταία σελίδα της «χρυσής» καριέρας του με το εθνόσημο στο στήθος έχοντας πάρει μέρος σε 19 διοργανώσεις με την Εθνική Ανδρών και σε άλλες δύο με τις εθνικές Παίδων και Εφήβων. Συνολικός απολογισμός; Οκτώ χρυσά μετάλλια, επτά ασημένια και πέντε χάλκινα!

Την στιγμή που ο Σέρχιο Ερντάντεζ τον απέσυρε στον πάγκο για το «τελευταίο χειροκρότημα» ακολούθησαν στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα του. Συμπαίκτες, αντίπαλοι, μέχρι και οι... διαιτητές του χάριζαν απλόχερα ένα μοναδικό Standing Ovation. Εκείνος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του ενώ μετά το τέλος αποχώρησε από το γήπεδο έχοντας ως λάφυρα την μπάλα και το διχτάκι του τελευταίου πόντου του...

Απολαύστε μερικές από τις στιγμές του «Last Dance» του τεράστιου Λουίς Σκόλα...

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα