Ξαναέσμιξαν Χαραλαμπόπουλος και Μπράμος (pic)

Ευαγγελος Στελλάκης
Ξαναέσμιξαν Χαραλαμπόπουλος και Μπράμος (pic)

bet365

Ο αρχηγός της Βενέτσια, Μάικ Μπράμος, έσμιξε ξανά με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, με τον οποίο είχε υπάρξει συμπαίκτης για δύο σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Τόσο ο Μάικ Μπράμος, όσο κι ο νεοαποκτηθής Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, βρίσκονται στην Βενετία για την προετοιμασία της ομάδας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο βετεράνος κι άλλοτε διεθνής Μπράμος υποδέχθηκε στην Βενέτσια τον παλιό του συμπαίκτη στο ΟΑΚΑ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός συνόρων.

Αμφότεροι είχαν υπογράψει στον Παναθηναϊκό τον Ιούλιο του 2012, επί τεχνικής ηγεσίας Αργύρη Πεδουλάκη, με διαφορά εννέα ημερών μεταξύ τους. Πρώτος αφίχθη ο 25χρονος τότε Μάικ Μπράμος, με τον έφηβο Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να ακολουθεί.

Ήταν συμπαίκτες συνολικά για δύο σεζόν, μέχρι δηλαδή τον Ιούνιο του 2014, όταν οι πράσινοι αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον ομογενή σουτέρ, με τον νεαρό φόργουορντ αντιθέτως να συνεχίζει κανονικά στην ομάδα.

Πλέον, θα είναι ξανά συμπαίκτες στην ιταλική λίγκα με την «Orogranata» υπό τις οδηγίες του Γούολτερ Ντε Ραφαέλε, επτά χρόνια μετά την προηγούμενη κοινή τους θητεία στο «τριφύλλι».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα