Ανακοίνωσε πρώην NBAer η Κρεμόνα, που δεν έλαβε οριστική απάντηση από τον Λάνγκφορντ

Ευαγγελος Στελλάκης
Ανακοίνωσε πρώην NBAer η Κρεμόνα, που δεν έλαβε οριστική απάντηση από τον Λάνγκφορντ

bet365

Η Κρεμόνα είχε καταθέσει πρόταση στον Κιθ Λάνγκφορντ, αλλά ο βετεράνος σκόρερ δεν είχε δώσει μέχρι σήμερα την απάντηση του, με την ιταλική ομάδα να αποκτά τελικά άλλον παίκτη στην θέση του.

Μια χρονοβόρα υπόθεση που είχε ξεκινήσει να δουλεύτεται από τον Ιούλιο, όπως φαίνεται καταλήγει σε ναυάγιο για την Βανόλι Κρεμόνα. Η ιταλική ομάδα είχε καταθέσει πρόταση στον Κιθ Λάνγκφορντ και του είχε δώσει μάλιστα περιθώριο αρκετών ημερών, προκειμένου ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ να βάλει κάτω τα δεδομένα και να αποφασίσει με ηρεμία.

Η Κρεμόνα επιθυμούσε την επιστροφή του Λάνγκφορντ στον σύλλογο, έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια. Θυμίζουμε πως πρόκειται για την πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα της καριέρας του, πίσω στο 2007. Μετά ακολούθησαν φυσικά Αρμάνι, Παναθηναϊκός, Μακάμπι, Ούνιξ, ΑΕΚ, μεταξύ άλλων.

Εν τέλει ο 38χρονος γκαρντ φαίνεται πως χρειαζόταν περισσότερο χρόνο, καθώς δεν είχε πάρει την τελική του απόφαση. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην έχει δώσει ακόμη οριστική απάντηση στην πρόταση που του είχε κατατεθεί προ μερικών εβδομάδων.

Η καθυστέρηση της υπόθεσης είχε «τρενάρει» τον σχεδιασμό στη θέση «2» κι ουσιαστικά ανάγκασε τον ιταλικό σύλλογο να θέσει σε λειτουργεία το εναλλακτικό του πλάνο. Η Κρεμόνα ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την απόκτηση του 23χρονου σούτινγκ γκαρντ, Ζαλίν Χάρις.

Ο Αμερικανός σκόρερ πραγματοποίησε πέρσι 13 εμφανίσεις στο ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς έχοντας 7.4 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 1.3 κατά μέσο όρο ανά 13 λεπτά.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα