Η Κρεμόνα περιμένει την τελική απάντηση του Λάνγκφορντ (vid)

Η Κρεμόνα περιμένει την τελική απάντηση του Λάνγκφορντ (vid)

bet365

Η Κρεμόνα επιθυμεί την επιστροφή του Κιθ Λάνγκφορντ στην ομάδα έπειτα από 14 χρόνια και του έδωσε διορία μέχρι την Δευτέρα (6/8) να δώσει την οριστική του απάντηση, καταφατική ή αρνητική.

Ο 38χρονος σκόρερ, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, έχει στα χέρια του προσφορά από την Βανόλι Κρεμόνα, την πρώτη ομάδα για λογαριασμό της οποίας αγωνίστηκε στην ευρωπαϊκή του καριέρα, 14 χρόνια πριν.

Ο σύλλογος από τον ιταλικό βορρά θέλει να τρέξει το θέμα και ζήτησε από τον Αμερικανό γκαρντ να έχει απαντήσει έως την προσεχή Δευτέρα στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Ο Λάνγκφορντ είχε αγωνιστεί στην Κρεμόνα τη σεζόν 2006/07, όταν είχε έρθει για πρώτη του φορά στην Γηραιά Ήπειρο, σε ηλικία 23 ετών. Μετέπειτα πέρασε κι από άλλες ομάδες της Serie A, όπως η Μπιέλα, η Βίρτους Μπολόνια και φυσικά η Ολίμπια Μιλάνο.

Σε δημοσίευμα της La Provincia, αναφέρεται πως ο προπονητής της ομάδας, Πάολο Γκαλμπιάτι, μόλις φτάσει στην πόλη, αναμένεται να επικοινωνήσει με τον Λάνγκφορντ προκειμένου να διαπιστώσει σε τι στάδιο σκέψεων βρίσκεται ο παίκτης τις τελευταίες μέρες.

Η ουσία είναι πως η διαπραγμάτευση είναι ακόμη σε εξέλιξη κι η 10η ομάδα της περσινής Serie βρίσκεται ουσιαστικά εν αναμονή της οριστικής απάντησης του βετεράνου αθλητή.

Πέρσι ο έμπειρος εκτελεστής, που δεν αγωνίστηκε στο κλείσιμο της σεζόν λόγω τραυματισμού, μέτρησε 15 πόντους και 3.2 ασίστ σε 20 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στο Basketball Champions League κατέγραψε 17.5 πόντους και 2 ασίστ σε 12 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα