Ο Σερμαντίνι για δεύτερη φορά στην καριέρα του MVP της ACB, παρέλαβε το βραβείο εν πτήσει! (vid)

Ο Σερμαντίνι για δεύτερη φορά στην καριέρα του MVP της ACB, παρέλαβε το βραβείο εν πτήσει! (vid)

Ο Σερμαντίνι MVP της ACB

bet365

Μετά το 2021, ο Γκιόργκι αναδείχθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του πολυτιμότερος παίκτης στην κανονική περίοδο της ACB!

Λίγο πριν από το τζάμπολ των play-offs και τα παιχνίδια με την Ουνικάχα Μάλαγα και ενώ η αποστολή της Τενερίφης βρισκόταν εν πτήσει, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι ενημερώθηκε ότι αποτελεί τον πολυτιμότερο παίκτη της Liga Endesa! Μάλιστα ο Μαρσελίνιο Χουέρτας ήταν εκείνος που του παρέδωσε το βραβείο και να αποθεώνεται από τους συμπαίκτες του και τους επιβάτες της πτήσης.

Ο Σερμαντίνι αναδείχθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του MVP της regular season στο ισπανικό πρωτάθλημα καθώς τα είχε καταφέρει και τη σεζόν 2020-21. Φέτος μέτρησε κατά μέσο όρο 14.4 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο οδηγώντας την Τενερίφη στην 4η θέση της τελικής κατάταξης. Να σημειωθεί ότι για να αναδειχθεί ο MVP λαμβάνονται υπόψιν το 25% των προπονητών, το 25% των παικτών, το 25% των ΜΜΕ και το 25% του κοινού.

Δεύτερος στη σχετική ψηφοφορία βρέθηκε ο Ντάριους Τόμπσον της Μπασκόνια, ενώ στην 3η θέση ο Ντζάναν Μούσα της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα