Τζιρόνα: Φρενίτιδα για την επιστροφή του Μαρκ Γκασόλ στη Liga Endesa

Τζιρόνα: Φρενίτιδα για την επιστροφή του Μαρκ Γκασόλ στη Liga Endesa

bet365

Οι φίλοι της Τζιρόνα... έσπασαν το φράγμα των 3.800 διαρκείας και έκλεισαν θέση για να δουν από κοντά τον Μαρκ Γκασόλ να οδηγεί την ομάδα τους στη Liga Endessa της ερχόμενης περιόδου.

Ο Μαρκ Γκασόλ και η Τζιρόνα θα είναι μία από τις πιο ωραίες ιστορίες της Liga Endesa για τη σεζόν 2022-23. Ο σύλλογος αφού κατάφερε να επικρατήσει της Εστουδιάντες στον «τελικό» ανόδου, σήμερα ξεκίνησε την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας.

Μόνο στην πρώτη ώρα οι φίλοι της Τζιρόνα αγόρασαν 1.500 εισιτήρια διαρκείας, με τη μέρα να κλείνει έχοντας 2.300 νέες πωλήσεις. Συνολικά η ομάδα του Μαρκ Γκασόλ... έσπασε το φράγμα των 3.800 διαρκείας μαζί με τις ανανεώσεις, γεμίζοντας έτσι περισσότερα από τα 2/3 του γηπέδου της ενόψει της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο Μαρκ Γκασόλ θα φορέσει τη φανέλα της Τζιρόνα για έναν ακόμα χρόνο, ενώ τον Γενάρη θα πατήσει τα 38 του χρόνια, ενώ στα playoff ανόδου είχε 13.8 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1 τάπα κατά μέσο όρο ανά 24 λεπτά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα