Τζιρόνα: Θέλει να κάνει το «μπαμ» με Ρενέσες και Οριόλα

Newsroom
Τζιρόνα: Θέλει να κάνει το «μπαμ» με Ρενέσες και Οριόλα

bet365

Δυνατές κινήσεις θέλει να κάνει η Τζιρόνα του Μαρκ Γκασόλ, καθώς ενδιαφέρεται για τον Αίτο Γκαρσία Ρενέσες και τον Πιέρ Οριόλα.

Η Τζιρόνα του Μαρκ Γκασόλ δείχνει τις φιλοδοξίες της, θέλοντας να αποκτήσει τον Αίτο Γκαρσία Ρενέσες ως προπονητή για την ερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Home of Glory. Ο Ισπανός προπονητής είναι από τους πιο επιτυχημένους κόουτς στο Ισπανικό μπάσκετ, έχοντας κατακτήσει 9 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα. Η τελευταία του θητεία ήταν στην Άλμπα Βερολίνου, όπου κατάφερε να βγει πρωταθλητής την σεζόν 2019-20 και 2020-21. Μετά από το πρωτάθλημα του 2021 ο 75χρονος αποχώρησε απο το Βερολίνο και δεν προπόνησε καμία ομάδα την περασμένη σεζόν.

Ο Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης, διευθηντής και «σταρ» της ομάδας επιδιώκει να δώσει ένα ακόμα... μπαμ με την πιθάνη απόκτηση του Πιέρ Οριόλα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Encestando, ο Σάρας Γιασικεβίσιους δεν υπολογίζει πια στα πλάνα του τον Καταλανό ψηλό, γεγονός που τον τοποθετεί στην αγορά. Ο Οριόλα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, με μία απο αυτές να είναι ο σύλλογος του Γκασόλ, ο οποίος θέλει να τον υπογράψει για να πλαισιώσει την φροντλάιν.

Ο Οριόλα την φετινή σεζόν μέτρησε 3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ ανά ματς στο Ισπανικό πρωτάθλημα, με ποσοστό 46% σε δίποντα και 33% σε τρίποντα.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα