Μαρκ Γκασόλ: Συνεχίζει και τη νέα σεζόν με την Τζιρόνα στην ACB

Μαρκ Γκασόλ: Συνεχίζει και τη νέα σεζόν με την Τζιρόνα στην ACB

bet365

Δεν λέει να αφήσει τα παρκέ ο Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της Τζιρόνα και τη νέα σεζόν, αυτή τη φορά στην ACB.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Τζιρόνα του Μαρκ Γκασόλ επικράτησε με 66-60 της Εστουδιάντες στον τελικό ανόδου από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και πήρε το εισιτήριο για την ACB της σεζόν 2022-23! Ο άλλοτε παίκτης του ΝΒΑ και θρυλική μορφή του ισπανικού μπάσκετ, είναι πρόεδρος, ιδρυτής, αλλά και παίκτης της Τζιρονα.

Και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να είναι και τη νέα σεζόν, στα... σαλόνια της ACB, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ένας εκ των αδερφών Γκασόλ δεν είναι έτοιμος να κρεμάσει τη φανέλα του. Επιστρέφει, λοιπόν, στα γήπεδα που εμφανιζόταν πριν το ταξίδι για το ΝΒΑ για να βοηθήσει το έργο της ομάδας του.

Μάλιστα, θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Γκασόλ μέτρησε στα playoffs 13.8 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1 τάπα κατά μέσο όρο ανά 24 λεπτά δράσης και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, αφήνοντας τις υποσχέσεις του για τις δυνάμεις που κρατάει για την πρώτη κατηγορία.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα