Άλμπα - Μπραουνσβάιγκ 92-64: Πήρε ψυχολογία εν όψει «διαβολοβδομάδας»

Άλμπα - Μπραουνσβάιγκ 92-64: Πήρε ψυχολογία εν όψει «διαβολοβδομάδας»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Η Άλμπα Βερολίνου κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ

bet365

Η Άλμπα Βερολίνου επιβλήθηκε άνετα με 92-64 της Μπραουνσβάιγκ στο εγχώριο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται πλέον για την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Στην 7η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, η Άλμπα Βερολίνου είχε εύκολο έργο κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ, όπως αποδεικνύει και το τελικό σκορ 92-64 και στρέφει το βλέμμα της πλέον στους δύο δύσκολους επερχόμενους αγώνες στην «διαβολοδβομάδα» της Euroleague.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Μπράουν με 15 πόντους ενώ από πλευράς ηττημένων, αυτός που ηγήθηκε της επίθεσης ήταν ο Ζίλκα με 12. Με διψήφιο αριθμό πόντων για την ομάδα της Euroleague ολοκλήρωσαν επίσης οι Μάτισεκ και ο Βέτζελ με 11 πόντους έκαστος αλλά και ο Τίεμαν με 10.

Την Τετάρτη (15/11) η Άλμπα υποδέχεται την Βιλερμπάν ενώ την Παρασκευή 17/11 θα βρίσκεται στο Βελιγράδι για τον αγώνα με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράνοβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 42-31, 66-43, 92-64

Τα στατιστικά της Άλμπα Βερολίνου.

@Photo credits: @albaberlin

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα