Αμβούργο - Άλμπα 63-83: πέρασε την έδρα των Towers και παρέμεινε στην κορυφή

Αμβούργο - Άλμπα 63-83: πέρασε την έδρα των Towers και παρέμεινε στην κορυφή

Οι παίκτες της Άλμπα στο παρκέ

bet365

Η Άλμπα φιλοξενήθηκε από το Αμβούργο για την 28η αγωνιστική της γερμανικής λίγκας και επικράτησε εύκολα με 63-83 παραμένοντας στην κορυφή.

Την ξέφρενη πορεία της στην Bundesliga συνεχίζει η Άλμπα που μετά από 28 αγωνιστικές βλέπει τις υπόλοιπες ομάδες της Λίγκας από την κορυφή με ρεκόρ 27-2! Στο τελευταίο ματς στην έδρα του Αμβούργου, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και έφτασε στη νίκη με 63-83.

Το αποτέλεσμα ήρθε κυρίως με το πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Γκονζάλεθ έδωσαν τον ρυθμό και μετά από 10 λεπτά είχαν προβάδισμα με 9 πόντους (11-20), ενώ το επιμέρους 15-28 με την επιστροφή από την ανάπαυλα έγινε η αφορμή για μία πιο ήρεμη τέταρτη περίοδο. Η Άλμπα ήταν άστοχη από την περιφέρεια (8/28), όμως είχε καλύτερα ποσοστά μέσα από το τόξο και πήρε το αποτέλεσμα.

Ο Τίμαν ήταν ο πρώτος σκόρερ με 16 πόντους με τον Λάμερς να ακολουθεί με 12 και ακόμη δύο να είναι διψήφιοι. Σε ρόλο δημιουργού οι Λο και Σίκμα με 5 και 4 ασίστ αντίστοιχα. Για το Αμβούργο, ο Σούρμαν σημείωσε 14 πόντους, ο Τσάιλντς είχε 10 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Μάισνερ υπολειπόταν ενός ριμπάουντ για το double-double με 13 πόντους.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα