Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το μέχρι τέλους ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μας»!

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το μέχρι τέλους ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μας»!

bet365

Ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει το 10ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του, έπειτα από το 81-73 στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας ως MVP τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, την ώρα που ο Σάσα Βεζένκοβ και ο Κώστας Παπανικολάου ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς!

Μετά από το τέλος του ματς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον θρίαμβο των Πειραιωτών που επέστρεψαν στους τίτλους έπειτα από το πρωτάθλημα του 2016 και ρωτήθηκε για την απόφαση που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» στις 13 Φεβρουαρίου 2019, με την απόφασή τους να αποχωρήσουν στο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι παραπάνω τα χρόνια που προσπαθούμε στον Ολυμπιακό, όχι μόνο τα τρία τελευταία... Κατακτήσαμε αυτό που αξίζαμε. Όλοι ξέρουν ότι έπρεπε να είχαμε πάρει και άλλους τίτλους στο παρελθόν. Αυτές οι στιγμές είναι στιγμές χαράς και πανηγυρισμών. Ζούμε μεγάλες στιγμές, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλη την ομάδα.

Αν αναφέρεστε στην απόφαση που πήραμε, στο "μέχρι τέλους", νομίζω ήταν η καλύτερη απόφαση που έχουμε πάρει ποτέ στη ζωή μας. Όλος ο κόσμος μάς αγκάλιασε και μάς στήριξε. Βλέπετε τι έγινε σήμερα». ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε λόγο για τον πρώτο τίτλο για τη νέα εποχή του ελληνικού μπάσκετ.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα