Πρίφτης: «Ένα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα είναι καλό ματς» (vid)

Πρίφτης: «Ένα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα είναι καλό ματς» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Πρίφτης: «Ένα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα είναι καλό ματς» (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο οι «πράσινοι» να διεκδικήσουν το τρόπαιο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αποστολή στο Ηράκλειο: Γιώργος Κούβαρης

Ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας του Προμηθέα με σκορ 85-68. Έτσι οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό της Κυριακής 19/2 απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός - ΑΕΚ (18/2, 20:00).

«Μακάρι να γίνει ένα καλό ματς... Ένα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα είναι καλό ματς!» ανέφερε ο Δημήτρης Πρίφτης στην κάμερα της ΕΡΤ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον αντίπαλο που προτιμά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε το κακό ξεκίνημα των «πράσινων» κόντρα στους Πατρινούς: «Ήταν δύσκολο, δεν ξεκινήσαμε καλά. Ήμασταν πολύ άστοχοι. Στο β' ημίχρονο βγήκαμε με τον σωστό τρόπο, προοδευτικά χτίσαμε διαφορά και φτάσαμε στη νίκη. Μας προβλημάτισε λίγο το κακό ξεκίνημα. Αγχωθήκαμε λίγο, στη συνέχεια όμως το διορθώσαμε, βελτιώνοντας την άμυνά μας».

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα στο κλειστό «Δυο Αοράκια», είπε: «Στην Κρήτη νιώθουμε πάντα τη φιλοξενία. Είτε στα τουρνουά εθνικών ομάδων, είτε στα φιλικά με τους συλλόγους. Έχει γίνει ένα οικείο περιβάλλον για εμάς».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα