Ντελφίνο: «Ο Ζλάταν με έκανε να σκεφτώ ξανά το θέμα της ηλικίας»!

Ντελφίνο: «Ο Ζλάταν με έκανε να σκεφτώ ξανά το θέμα της ηλικίας»!

bet365

Ο Κάρλος Ντελφίνο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πέζαρο σε ηλικία 37 ετών κι αναφέρθηκε στο ζήτημα της ηλικίας.

Ο πρώην NBAer και μέλος της σπουδαίας εθνικής Αργεντινής που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και το χάλκινο στη διοργάνωση του Πεκίνου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ιταλία.

Μετά την Τορίνο (2018-19) και τη Φορτιτούντο (2019), πλέον θα φοράει τη φανέλα της Πέζαρο που ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο basquetplus.com, αναφέρθηκε στο ζήτημα της ηλικίας.

«Διάβαζα μια δήλωση του Ζλάταν κι εκεί ακριβώς συνειδητοποίησα ότι το ζήτημα της ηλικίας έχει αλλάξει τόσο πολύ... Τα προηγούμενα χρόνια, ένας αθλητής μπορούσε να αποσυρθεί στα 30 του και ήταν φυσιολογικό... Έχουν αλλάξει πολλά. Ο τρόπος της προπόνησης, η διατροφή, η ιατρική περίθαλψη. Παλιά, πάθαινες χιαστό κι έκοβες το μπάσκετ! Αυτό δεν συμβαίνει πια... Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Αυτό που έχει σημασία είναι η στιγμή! Αυτό που θέλω είναι να κάνω μια καλή σεζόν. Δεν σκέφτομαι ότι αυτή είναι ίσως η τελευταία μου χρονιά. Το ίδιο ισχύει με τον Σκόλα. Αν νιώθεις καλά, συνεχίζεις να παίζεις. Γελάω όταν λένε ότι ο Μέσι είναι μεγάλος»!

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα