Τόμας: «Ανακουφισμένος που φεύγω, λάθος να αρχίσει το πρωτάθλημα»

Τόμας: «Ανακουφισμένος που φεύγω, λάθος να αρχίσει το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Τόμας: «Ανακουφισμένος που φεύγω, λάθος να αρχίσει το πρωτάθλημα»

bet365

Ο ΤαΣόν Τόμας εξήγησε τους λόγους που πήρε την απόφασή να φύγει από την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Το πρωτάθλημα στο Ισραήλ αρχίζει στις 21 Ιουνίου και οι ομάδες ετοιμάζονται για την αγωνιστική δράση.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ, ωστόσο, θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός σημαντικού της παίκτη, του ΤαΣόν Τόμας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, έφτιαξε βαλίτσες για την πατρίδα του.

«Νιώθω ανακουφισμένος. Νιώθω πως πήρα την καλύτερη απόφαση και είμαι καλά με αυτό. Έχω κάποια προσωπικά θέματα στο σπίτι, που απαιτούν να είμαι παρών. Ήρθα εδώ για να παίξω, αλλά από τη στιγμή που συνέβησαν διάφορα εδώ και άρχισαν κι οι διαδηλώσεις στις ΗΠΑ, που το πράγμα αγρίεψε, ένιωσα πως πρέπει να είμαι σπίτι μου. Δεν ένιωθα άνετα να είμαι μείνω εδώ», είπε σε συνέντευξή του στο «Sport5».

«Νομίζω πως ο κόσμος της ομάδας καταλαβαίνει πως η ομάδα είναι πάνω από όλα. Είναι αλήθεια πως το μπάσκετ είναι business, αλλά υπάρχουν καταστάσεις στη ζωή που επηρεάζονται από την απουσία μας», συμπλήρωσε.

Όσο για το αν πιστεύει ότι κακώς αρχίζουν ξανά οι αγώνες στο Ισραήλ; «Ναι, πιστεύω πως ήταν λάθος να επανεκκινήσει. Το έγραψα και στο twitter. Πιστεύω πως δεν ήταν έξυπνη ιδέα. Από αυτό που καταλαβαίνω, έπρεπε να γίνουν περισσότερες διαδικασίες σχετικά με τα τεστ για τον κορονοϊό. Καταλαβαίνω γιατί αποφάσισαν να μην κάνουν τεστ, αλλά πιστεύω πως έπρεπε να υπάρχει αυτό το στοιχείο, ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν συμπτώματα ή όχι».

Για το αν θα επιστρέψει στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, σχολίασε: «Υπάρχει αυτή η πιθανότητα, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Ξέρω πως με θέλουν, αγαπάω αυτό το σύλλογο. Δεν θα πω πως δεν γυρνάω πίσω με τίποτα, αλλά σίγουρα θέλω να κοιτάξω τις επιλογές που θα έχω. Δεν έχετε ακούσει την τελευταία λέξη του ΤαΣόν Τόμας».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα