Μπάμπεργκ: Παρελθόν Χάρις, Μάρεϊ και ΜακΛιν (vid)

Gazzetta team
Μπάμπεργκ: Παρελθόν Χάρις, Μάρεϊ και ΜακΛιν (vid)

bet365

Η Μπάμπεργκ ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τρεις παίκτες, μεταξύ αυτών και ο αρχηγός της, Ιλίας Χάρις.

Η γερμανική ομάδα κάνει... ξεκαθάρισμα και μετά την αποχώρησή του προπονητή της, Ρόελ Μουρς, και τριών παικτών (Ολίντε, Ομπασόχαν, Κρόφορντ), ακολούθησαν ακόμα τρεις.

Συγκεκριμένα, οι Ιλίας Χάρις, Άσεμ Μάρεϊ και Τρε ΜακΛιν είναι αυτοί που είδαν την πόρτα της εξόδου.

Όσον αφορά τον πρώτο, πρόκειται για τον αρχηγό της Μπάμπεργκ, ο οποίος πριν από λίγο καιρό ήρθε στο επίκεντρο, επειδή δεν δέχθηκε την περικοπή στο μισθό του, ενώ δεν έπαιξε ούτε στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Ο 30χρονος φόργουορντ ήταν από το 2013 στην ομάδα και στις δηλώσεις του είπε: «Κοιτώντας πίσω, είμαι πολύ περήφανος. Κατακτήσαμε πέντε τίτλους τα τελευταία επτά χρόνια. Έπαιξα για υπέροχους προπονητές, μαζί με τοπ παίκτες, που τώρα παίζουν στο ΝΒΑ. Γνώρισα τον Ντάνιελ Τάις,έναν άνθρωπο που λέω καλό μου φίλο. Φυσικά, δεν ήταν πάντα εύκολα, αλλά είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να παίξω για την Μπάμπεργκ. Σας ευχαριστώ όλους όσοι κάνατε αυτό το ταξίδι πραγματικότητα».

Η Μπάμπεργκ, επίσης, έκανε χρήση της οψιόν που είχε στα συμβόλαια των Μάρεϊ - ΜακΛιν και τους αποδέσμευσε. «Λαμβάνοντας υπόψιν το μπάτζετ της νέας σεζόν, αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε τα συμβόλαια», είπε ο αθλητικός διευθυντής, Λέο ντε Ρίκε.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα