Ρείνολντς: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν ταξιδέψει παντού, τους αγαπάμε»
Ο ΠΑΟΚ και η Φρίμπουργκ ήρθαν... ισόπαλοι στον αγώνα της Ελβετίας με 62-62 και η πρόκριση στα ημιτελικά του FIBA Europe Cup θα κριθεί στις 12 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.
Ο Σαβάρ Ρέινολντς, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του «δικεφάλου» με 20 πόντους, στις δηλώσεις του ενόψει της επόμενης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Προμηθέα στην Πάτρα, μίλησε για τους ευρωπαϊκούς αγώνες ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
«Πρέπει να παίρνουμε ένα παιχνίδι τη φορά. Αυτό είναι κάτι που λέμε όλη τη χρονιά, το ξέρουμε, το έχουμε μάθει, οπότε είναι εύκολο να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Προμηθέα και μετά να ασχοληθούμε με τον αγώνα με τη Φρίμπουργκ. Θα φτάσουμε εκεί που πρέπει σιγά σιγά.
Παίξαμε εκπληκτική άμυνα, στην επίθεση όμως δυσκολευτήκαμε. Είμαστε στα προημιτελικά και εδώ πρέπει να βρεις τρόπο να τα καταφέρεις. Κρατήσαμε όμως το παιχνίδι σε ισορροπία και έχουμε έναν ακόμη αγώνα για να προκριθούμε στα ημιτελικά. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας για να είμαστε έτοιμοι πρώτα για τον δύσκολο αγώνα με τον Προμηθέα και μετά για να πάρουμε την πρόκριση την επόμενη Τετάρτη.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν ταξιδέψει παντού και η παρουσία τους δεν είναι πλέον έκπληξη. Τους περιμένουμε σε κάθε ματς, με το ίδιο πάθος, τους αγαπάμε για αυτό που κάνουν για μας, Μας δίνουν τεράστια ενέργεια και ελπίζω να έχουν το ίδιο πάθος σε ένα γεμάτο γήπεδο στο δεύτερο παιχνίδι με τη Φρίμπουργκ στην έδρα μας».
Από την Ελβετία, η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco θα μεταβεί στην Πάτρα, όπου το Σάββατο (8/3, 17:00) αντιμετωπίσει τον @promitheasbc
— PAOK BC (@PAOKbasketball) March 6, 2025
👉🏻 Τι δήλωσε ο Shavar Reynolds για τις μάχες με την Fribourg, τους φιλάθλους του #PAOK και το ματς του Σαββάτου…https://t.co/5QbZ8NPg5x
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
