Eurobasket 2025, Εθνική ομάδα: Με Ισραήλ ή Γαλλία η Ελλάδα στους «16»

Γιώργος Κούβαρης
Σπανούλης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Πριν από το τζάμπολ του αγώνα με την Ισπανία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Eurobasket 2025, η Ελλάδα έμαθε ποιες... δύο ομάδες είναι υποψήφιες να αντιμετωπίσει στους «16».

Η νίκη της Σλοβενίας επί του Ισραήλ και η εύκολη επικράτηση της Γαλλίας επί της Ισλανδία, διαμόρφωσαν τον «χάρτη» της Εθνικής μας ομάδας ενόψει των «16» του Eurobasket 2025.

Συγκεκριμένα: Εάν και εφόσον η Ελλάδα νικήσει την Ισπανία, τότε θα αναμετρηθεί στο πρώτο νοκ άουτ με το Ισραήλ που τερμάτισε στην 4η θέση του Δ' Ομίλου.

Εάν ωστόσο χάσει η Ελλάδα από την Ισπανία, τότε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρει στον δρόμο της την Γαλλία που τερμάτισε στην κορυφή του Δ' Ομίλου.

Σχηματίστηκε η τελική κατάταξη του Δ' Ομίλου, με την Σλοβενία να παίρνει την 3η θέση και την Πολωνία να τερματίζει στην 2η θέση.

 

Δ' Όμιλος

  1. Γαλλία 4-1
  2. Πολωνία 3-1 *
  3. Σλοβενία 3-2
  4. Ισραήλ -3-2
  5. Βέλγιο 1-3 *
  6. Ισλανδία 0-5

* Εκκρεμεί το μεταξύ τους ματς το αποτέλεσμα του οποίου δεν επηρεάζει την τελική κατάταξη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα