Γιουρτσεβέν: Είπε «όχι» στην Τουρκία για να χάσει κιλά το καλοκαίρι

Γιουρτσεβέν: Είπε «όχι» στην Τουρκία για να χάσει κιλά το καλοκαίρι

Γιουρτσεβέν: Είπε «όχι» στην Τουρκία για να χάσει κιλά το καλοκαίρι

bet365

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να χάσει το EuroBasket 2022 και προκάλεσαν την... έκρηξη του ομοσπονδιακού προπονητή, Εργκίν Αταμάν.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν ξεκάθαρος. Μιλώντας για την απουσία του Ομέρ Γιουρτσεβέν από το EuroBasket 2022 είχε ζητήσει τη συγγνώμη του παίκτη των Μαϊάμι Χιτ, προκειμένου να τον υπολογίσει ξανά για την Εθνική Τουρκίας.

Ο ίδιος ο Γιουρτσεβέν δεν φάνηκε να πτοείται. Παρέμεινε στο Μαϊάμι για προπονήσεις και στην επίσημη έναρξη της σεζόν για τους Χιτ εξήγησε τους λόγους της απουσίας του, χωρίς πάντως να απολογηθεί. Τι έφταιξε; Το σωματικό του βάρος και το ποσοστό λίπους που είχε στο κορμί του!

«Έπρεπε να χαμηλώσω τα ποσοστά του λίπους στο κορμί μου για να γίνει περισσότερο ευκίνητος. Είχα φτάσει να έχω 6.5% λίπος στο σώμα μου και έπρεπε να το μειώσω. Πέρσι δεν έπαιξα τόσο πολύ και πρόσθεσε μερικά κιλά μυών. Αποφάσισα να χάσω αυτό το βάρος το καλοκαίρι», είπε ο Γιουρτσεβέν.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα