Ποτζέκο: «Στον Αντετοκούνμπο είπα σ'αγαπώ και εκείνος μου απάντησε άντε γ@@@σου στα ελληνικά» (vid)

Ποτζέκο: «Στον Αντετοκούνμπο είπα σ'αγαπώ και εκείνος μου απάντησε άντε γ@@@σου στα ελληνικά» (vid)

bet365

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο σε πρόσφατη συνέντευξή του θέλησε να μοιραστεί με το ελληνικό κοινό ποια ακριβώς ήταν τα λόγια που αντάλλαξε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πιο viral αγκαλιά του Eurobasket 2022.

Το φετινό Eurobasket θα μείνει στην ιστορία για την επιστροφή της ισπανικής Δυναστείας, τις αγωνιστικές εκπλήξεις που "τάραξαν" τα νερά του μπασκετικού χώρου και για την αγκαλιά του Τζιανμάρκο Ποτζέκο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έγινε δημοφιλές ανά τον κόσμο... σε δευτερόλεπτα!

Ο τεχνικός της Ιταλίας ακούγεται καθαρά στο βίντεο να εκφράζει... την αγάπη του στον Greek Freak, ωστόσο κανείς δεν γνώριζε ποια ήταν η απάντηση του Giannis. Μέχρι που την αποκάλυψε ο ίδιος σε event με ακροατήριο το κοινό των «ατζούρι».

Ο Ποτζέκο, λοιπόν, πήρε το μικρόφωνο και είπε: «Είχα αποβληθεί σε εκείνο το παιχνίδι, έβγαινα κλαίγοντας και είχα δει τον αδερφό του Γιάννη. Οπότε είμαι σίγουρος ότι ήξερε τι βίωνα. Όταν με είδε χαμογέλασε, μπορούσες να δεις ότι ήθελε να μοιραστεί την ευτυχία μου. Και τότε ετοιμάστηκα να πηδήξω, είδα το πρόσωπό του και σκεφτόταν ξεκάθαρα: "Αυτός είναι ηλίθιος"» είπε αρχικά και συνέχισε...

«Ευτυχώς ήταν έτοιμος να με πάρει στην αγκαλιά του. Τον φίλησα και είπα "σ' αγαπώ". Δεν μπορείτε να το δείτε, αλλά σαφώς στα ελληνικά μου είπε "άντε γαμ@@@". Συναντηθήκαμε ξανά την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο. Ζήτησα συγγνώμη, μου είπε ότι έπρεπε να με ευχαριστήσει γιατί είχα αφαιρέσει κάποια ένταση πριν από τον αγώνα. Έπαιξε υπέροχα εκείνη την ημέρα, έχασαν δύο μέρες αργότερα... Τουλάχιστον δεν μπορούν να πουν ότι έχασαν επειδή πήδηξα στην αγκαλιά του».

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα