Ερτέλ: «Αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Ζενίτ από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το EuroBasket»

Δημήτρης Οικονόμου
Ερτέλ: «Αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Ζενίτ από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το EuroBasket»

bet365

Παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα είναι ο Τομά Ερτέλ σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, καθώς δεν έχει πλέον καμία δέσμευση μετά το πέρας του EuroBasket και το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική Γαλλίας!

Το σίριαλ με τον Τομά Ερτέλ και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης φαίνεται πως θα φτάσει στο τέλος του. Ο Ερτέλ αγωνίστηκε με τα χρώματα της Γαλλίας στο EuroBasket, υπογράφοντας στο σχετικό έγγραφο της ομοσπονδίας της χώρας του, που απαγόρευε σε κάθε παίκτη της Εθνικής να αγωνίζεται στη Ρωσία.

Αυτό στέρησε τη συμμετοχή του Λιβιό Ζαν-Σαρλ και του Λούκας Λαμπεϊρί, που δε βρέθηκαν καν στην προεπιλογή, όμως όπως αναφέρει το «bebasket», ο δρόμος για τον Ερτέλ και τη Ζενίτ είναι πλέον ανοιχτός, με τον αστερίσκο βέβαια πως αυτό που έχουν υπογράψει άπαντες στους «τρικολόρ», διευρύνει την απαγόρευση ακόμα και για μελλοντικές διοργανώσεις, όπως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Ο 33χρονος καθυστέρησε την υπογραφή του στους Ρώσους για να αγωνιστεί στο EuroBasket και πλέον ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Ζενίτ, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να είναι δεδομένη σύμφωνα με τους Γάλλους.

Ο Ερτέλ έφυγε από το Βερολίνο έχοντας στις βαλίτσες του το ασημένιο μετάλλιο του EuroBasket, μετρώντας 10.4 πόντους, 7.1 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ με τη Γαλλία.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα