Παπανικολάου: «Η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη, έχουμε βάλει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια» (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Παπανικολάου: «Η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη, έχουμε βάλει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια» (vid)

bet365

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου για το μέλλον της Εθνικής, αμέσως μετά την ήττα-αποκλεισμό από το EuroBasket με 107-96 από τη Γερμανία.

Ο Κώστας Παπανικολάου εμφανίστηκε βουρκωμένος στην κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά τον αποκλεισμό στον προημιτελικό του EuroBasket με 107-96 από τη Γερμανία και μίλησε για την Εθνική που ναι μεν δεν μπήκε όπως θα έπρεπε από το ξεκίνημα, αλλά χτίζει βάσεις για το μέλλον.

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου

«Καταρχάς οι 107 πόντοι είναι πάρα πολλοί, νομίζω ότι επιτρέψαμε στη Γερμανία να παίξει άνετα στον ρυθμό της και αυτό τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Ήταν δύσκολο, είπαμε στο ημίχρονο να μπούμε δυνατά και να σπάσουμε τον ρυθμό τους αλλά δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε και συνέχισαν τα υψηλά ποσοστά».

Για το αν η Ελλάδα μπήκε υπνωτισμένη: «Αναλύσεις μπορεί να γίνουν πολλές, νομίζω ότι όλη η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη. Δεν αποκοιμηθήκαμε, ήταν δυνατό παιχνίδι αλλά αφήσαμε να νιώσουν άνετα στο παρκέ».

Για το ταξίδι της Ελλάδας: «Δε νομίζω ότι το ταξίδι αυτής της ομάδας τελείωσε, φέτος ξεκινάει και θα έχει διάρκεια. Δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά ελπίζω ότι έχουμε βάλει τις βάσεις για τα επόμενα καλοκαίρια και ευελπιστώ να έχουμε την ίδια δίψα του χρόνου, όποιοι και αν είμαστε».

@Photo credits: INTIME
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα