Πέσιτς: «Οι γιατροί έχουν πρόγραμμα για την αποθεραπεία του Νέντοβιτς, ελπίζω να παίξει ο Μιλουτίνοφ»

Σταυρούλα Μουστακάτου
Πέσιτς: «Οι γιατροί έχουν πρόγραμμα για την αποθεραπεία του Νέντοβιτς, ελπίζω να παίξει ο Μιλουτίνοφ»

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς παρουσίασε την εικόνα του απουσιολογίου της Σερβίας λίγο πριν το τελευταίο ματς του Δ' ομίλου με την Πολωνία αναφερόμενος τόσο στον Νεμάνια Νέντοβιτς όσο και στον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η Σερβία κοντράρεται με την Πολωνία (08/09 22:00) για τον τέταρτο όμιλο του Eurobasket λίγο πριν βρεθεί στη νοκ άουτ φάση και ο τεχνικός της ομάδας, Σβέτισλαβ Πέσιτς στάθηκε τόσο στις απουσίες, όσο και στις σταδιακές επιστροφές των παικτών του.

Το μεγάλο σοκ ήρθε από την είδηση του τραυματισμού του Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος στάθηκε ξανά άτυχος και αποκόμισε πρόβλημα στη γάμπα στο παιχνίδι με το Ισραήλ. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσει στη διοργάνωση. Ο Πέσιτς, ωστόσο, δήλωσε πως «Ο Νέντοβιτς τραυμάτισε τη γάμπα του, μέρος του μυός... θα δούμε πόσο καιρό θα απουσιάσει. Οι γιατροί έχουν πρόγραμμα για την ανάρρωσή του, υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Ελπίζουμε ότι θα αντέξουμε στο πρωτάθλημα».

Την ίδια ώρα, ο Βάνια Μαρίνκοβιτς δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία ματς με Τσεχία και Ισραήλ λόγω στομαχικής διαταραχής, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν έχει πατήσει παρκέ. Είχε μείνει στη Σερβία για να αναρρώσει από ίωση και ενσωματώθηκε στην αποστολή την περασμένη Κυριακή.

«Ελπίζουμε ότι ο Μιλουτίνοφ θα παίξει τα πρώτα λεπτά με την Πολωνία. Είναι ευχή και ο Βάνια Μαρίνκοβιτς να ενταχθεί επίσης στην ομάδα. Θα δούμε στην προπόνηση ποια είναι η κατάσταση. Παίκτες όπως ο Μιλουτίνοφ, ο Βάνια και ο Νέντοβιτς σημαίνουν πολλά. Χαλάνε κάποια από τα σχέδιά μας με την απουσία τους. Όλα αυτά ήταν προβλέψιμα όταν ξεκινήσαμε τη διαδικασία. Ξέραμε ότι θα είχαμε 12 παίκτες αντί για 14, αν και οι περισσότεροι προπονητές ζήτησαν να αυξηθεί ο αριθμός» τόνισε ο Πέσιτς.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα