Σάριτς στο Gazzetta: «Θα δοκιμάσουμε κάθε αμυντική ποικιλία απέναντι στον Giannis» (vid)

Σάριτς στο Gazzetta: «Θα δοκιμάσουμε κάθε αμυντική ποικιλία απέναντι στον Giannis» (vid)

bet365

Ο Ντάριο Σάριτς μίλησε στο Gazzetta για την αναμέτρηση της Κροατίας με την Ελλάδα και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το για τους τρόπους των Κροατών να μαρκάρουν τον Greek Freak.

Αποστολή στο Μιλάνο: Μιχάλης Γκιουλένογλου

Ο Ντάριο Σάριτς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Κροατία στην πρεμιέρα της στο EuroBasket 2022, με τον φόργουορντ των Κροατών να μιλάει στο Gazzetta για την αναμέτρηση της 2ας Σεπτεμβρίου.

O παίκτης των Φοίνιξ Σανς μίλησε για την αναμέτρηση των δύο ομάδων, ενώ αναφέρθηκε σε έναν παίκτη που ξέρει καλύτερα από τους συμπαίκτες του.

Δίχως να αναφέρει το όνομά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ξεστόμισε αρκετούς χαρακτηρισμούς, για να δείξει το σεβασμό του απέναντι στον πρωταθλητή με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Και... υποσχέθηκε ότι οι Κροάτες θα δοκιμάσουν πολλές και διαφορετικές άμυνες για να επιχειρήσουν να σταματήσουν τον Αντετοκούνμπο.

Όσο για το ματς; Ο Σάριτς αποποιήθηκε τον χαρακτηρισμό ενός... πρόωρου τελικού για την πρόκριση, εξηγώντας πως δεν είναι ένα ματς ζωτικής σημασίας, αλλά θα επιτρέψει στο νικητή να ξεκινήσει καλά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα