Τσεχία: Χάνει το Eurobasket ο Σατοράνσκι

Τσεχία: Χάνει το Eurobasket ο Σατοράνσκι

Νίκος Καρφής
Τσεχία: Χάνει το Eurobasket ο Σατοράνσκι

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ ο Τόμας Σατοράνσκι δεν θα αγωνιστεί στο Eurobasket λόγω τραυματισμού.

Τεράστια απώλεια για την Τσεχία λίγες πριν την έναρξη του Eurobasket. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ (Israel Hayom), ο Τόμας Σατοράνσκι δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της χώρας του στη μεγάλη διοργάνωση, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο. Ο ηγέτης των Τσέχων θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα, κάτι που σημαίνει πως βγαίνει off και έτσι η χώρα του χάνει τον υθύνων νου της, τον άνθρωπο που κάνει τα πάντα να κινούνται στην επίθεση της.

Ο Σατοράνσκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο και τα αποτελέσματα δεν άφησαν περιθώριο αισιοδοξίας στο στρατόπεδο των Τσέχων. O γκαρντ της Μπαρτσελόνα έκανε μεγάλες εμφανίσεις με την Τσεχία του σε προηγούμενα Eurobasket και Παγκόσμιο, έχοντας έρθει αντιμέτωπος και με την Εθνική μας ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα