Ιταλία - Σερβία χωρίς Γκαλινάρι και Νέντοβιτς

Ιταλία - Σερβία χωρίς Γκαλινάρι και Νέντοβιτς

bet365

Η Ιταλία, αντίπαλος της Ελλάδας στο EuroBasket 2022, θα αντιμετωπίσει τη Σερβία (επίσης αντίπαλο της Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου) χωρίς τον τραυματία Ντανίλο Γκαλινάρι. Με απουσία θα αγωνιστούν και οι Σέρβοι, εκτός ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Το τουρνουά του Αμβούργου ξεκινάει με ένα κλασικό ευρωπαϊκό ζευγάρι: Ιταλία εναντίον Σερβίας, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία σημαντική απουσία και ενώ η έναρξη του EuroBasket 2022 απέχει πλέον 13 ημέρες.

Οι Ιταλοί, αντίπαλοι της Ελλάδας στον όμιλο του Μιλάνο στις 3 Σεπτεμβρίου, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ντανίλο Γκαλινάρι. Ο Ιταλός φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση απέναντι στη Γαλλία και θα απουσιάσει απ' την αναμέτρηση.

Οι Σέρβοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα να έχει υποστεί αιμάτωμα, το οποίο κρίνει τη συμμετοχή του στο EuroBasket 2022 αμφίβολη. Πριν από το μεγάλο ραντεβού, η Σερβία υποδέχεται την Ελλάδα (25/8) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η τρίτη ομάδα του τουρνουά του Αμβούργου είναι η Τσεχία.

@Photo credits: FIBA
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα