Θανάσης Αντετοκούνμπο στο Gazzetta: «Ευλογία που είμαστε όλοι μαζί, θα το θυμάμαι για πάντα» (vids)

Θανάσης Αντετοκούνμπο στο Gazzetta: «Ευλογία που είμαστε όλοι μαζί, θα το θυμάμαι για πάντα» (vids)

Θανάσης Αντετοκούνμπο στο Gazzetta: «Ευλογία που είμαστε όλοι μαζί, θα το θυμάμαι για πάντα» (vids)

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του. Μία μπασκετική ευλογία, η οποία μπορεί να καταλήξει σε κάτι καλό στο EuroBasket. Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς στο Gazzetta για τον Γιάννη, τον Κώστα, τον Άλεξ και τη γαλανόλευκη.

Αυτό το χαμόγελο. Θαρρείς πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε το πιο πλατύ χαμόγελο στην Media Day της Εθνικής ομάδας. Έμοιαζε φυσιολογικό. Βλέπετε, η χρήση της λέξης «οικογένεια» στον αθλητισμό διαθέτει πολλές χρήσεις.

Για τον Θανάση, η Εθνική είναι διπλή οικογένεια. Στο πλευρό του ήταν τα τρία αδέρφια του. Και μολονότι ο Άλεξ Αντετοκούνμπο ήταν στο πρώτο κύμα των «κοψιμάτων» που πρέπει να κάνει ο Δημήτρης Ιτούδης, το επίτευγμα παραμένει.

Αν και ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς γνωρίζει πως πέρα από την μπασκετική ευλογία να κάνει προπόνηση με τα αδέλφια του, υπάρχει το πραγματικά τρόπαιο. Στο EuroBasket. Πρώτα στο Μιλάνο. Και μετά το Βερολίνο.

«Πάντα είναι μεγάλο το χαμόγελό μου. Είναι ωραίο, όμορφο, είμαστε εδώ 23 παίκτες. Το μέλλον της Εθνικής. Και η αλήθεια είναι πως έχουμε να βρεθούμε 2-3 χρόνια», εξήγησε στο Gazzetta.

Προτού δηλώσει ανυπόμονος να αρχίσει το EuroBasket. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εξήγησε ότι θα κρατήσει για πάντα στην καρδιά του την κοινή παρουσία των τεσσάρων Αντετοκούνμπο στην Εθνική, αλλά αναφέρθηκε και σε άλλους παίκτες. Που είναι σαν οικογένειά του.

«Ακόμη και εδώ που είμαστε, σε μία προετοιμασία, είναι πραγματική ευλογία. Λες κάτι και αν δουλέψεις σκληρά, γίνεται», τόνισε.

Ο Θανάσης αναφέρθηκε και σε ένα μετάλλιο. Δίχως να το κάνει, τρόπον τινά. «Θα τα δώσουμε όλα και ό,τι και αν γίνει θα φύγουμε με το κεφάλι ψηλά, θα ξέρουμε ότι θα τα έχουμε δώσει όλα. Αλλά επειδή είμαι αισιόδοξος, πιστεύω ότι θα είμαστε ΟΚ», εξήγησε.

Όσο για τους αντιπάλους της Εθνικής, δεδομένους και πιθανούς; Ο Θανάσης στηρίζεται στην ομάδα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα