Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το Gazzetta καταγράφει την προπόνησή του στο ΟΑΚΑ (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το Gazzetta καταγράφει την προπόνησή του στο ΟΑΚΑ (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το Gazzetta καταγράφει την προπόνησή του στο ΟΑΚΑ (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπονήθηκε στο περιθώριο της Media Day της Εθνικής ενόψει του EuroBasket (1-18 Σεπτεμβρίου) και το Gazzetta σας μεταφέρει τη ρουτίνα του στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε τους περισσότερους προβολείς στη Media Day της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του EuroBasket. Το Gazzetta βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και κατέγραψε τις συνήθειές του αλλά και τη ρουτίνα της προπόνησής του.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού πρώτα έθεσε τους στόχους της ομάδας για τη διοργάνωση, αναφέροντας πως δε γίνεται οι 11 συμπαίκτες του να προσαρμοστούν πάνω του.

Δύο μέλη των Μπακς, με τον Τζος Οπενχάιμερ φυσικά παρόντα, βρέθηκαν δίπλα του στην ατομική του προπόνηση, με τον Γιάννη να εκτελεί αρκετά σουτ από την περίμετρο. Όπως πάντα χαμογελαστός και προσιτός προς όλους, απάντησε σε κάθε ερώτηση και συνέχισε τη σκληρή δουλειά, προσηλωμένος στον στόχο.

Στις προπονήσεις άλλωστε παραμένει το ίδιο ταπεινός, όπως έμαθε από μικρός, χωρίς ίχνος βεντετισμού, παρότι πλέον αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο με τα μέλη του προπονητικού σταφ είναι απολύτως ευχαριστημένα από τον τρόπο που... καταθέτει τον ιδρώτα του στο παρκέ, όντας ένα παράδειγμα για όλους.

Το βίντεο με την προπόνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα