EuroBasket 2003 VS EuroBasket 2005: Δέκα θρύλοι, το απόλυτο δίλημμα (poll)

Newsroom
EuroBasket 2003 VS EuroBasket 2005: Δέκα θρύλοι, το απόλυτο δίλημμα (poll)

bet365

Το δίλημμα της FIBA συγκαταλέγεται σε ένα τεράστιο «τι θα γινόταν αν...». Δύο πεντάδες γεμάτες από θρύλους, ένα παιχνίδι, ποιος θα είναι ο νικητής; EuroBasket 2003 VS EuroBasket 2005. Ψηφίστε στο poll του Gazzetta.

Το δίλημμα είναι σημαντικό. Η FΙΒΑ θέλησε να βάλει, έστω και νοερό, στο ίδιο παρκέ δύο πεντάδες γεμάτες θρύλους.

Από τη μία η καλύτερη πεντάδα του EuroBasket 2003, με τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Τόνι Πάρκερ, Σαούλιους Στομπέργκας, Αντρέι Κιριλένκο και Πάου Γκασόλ.

Και από την άλλη, η κορυφαία πεντάδα της χρονιάς του ελληνικού άθλου στο Βελιγράδι: Θοδωρής Παπαλουκάς, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Δημήτρης Διαμαντίδης, Μπορίς Ντιάο και Ντιρκ Νοβίτσκι!

Θυμίζουμε ότι το 2003, στη Σουηδία, η Λιθουανία ήταν η χρυσή νικήτρια, επικρατώντας στον τελικό της Ισπανίας, ενώ η Ιταλία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, εις βάρος της Γαλλίας.

Όσο για το 2005; Η Ελλάδα κατέκτησε το δεύτερο EuroBasket της ιστορίας της, επικρατώντας της Γερμανίας του θρυλικού Ντιρκ Νοβίτσκι στον τελικό. Στον μικρό τελικό η Γαλλία απέσπασε τη χάλκινη μπουκιά από την Ισπανία, η οποία μετά το Βελιγράδι δημιούργησε τη δική της χρυσή Δυναστεία.

Ποια ομάδα θα επικρατούσε σε μία αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο;

Loading...

@Photo credits: INTIME
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα