Υποψήφιος για την εθνική Σλοβενίας ο Πασκουάλ!

Υποψήφιος για την εθνική Σλοβενίας ο Πασκουάλ!

Υποψήφιος για την εθνική Σλοβενίας ο Πασκουάλ!

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει μπροστά του το Game 5 της προημιτελικής σειράς με την Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σλοβενία, είναι υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας!

Η Ζενίτ βρίσκεται μπροστά στην υπέρτατη πρόκληση. Να φύγει, δηλαδή με το «διπλό» από το Palau Blaugrana το βράδυ της Τρίτης 4/5, να πετύχει τρεις νίκες σε σειρά αγώνων με την Μπαρτσελόνα και να προκριθεί στο Final 4 αφήνοντας εκτός ημιτελικών την ομάδα που τερμάτισε με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα στη Σλοβενία που αναπαράγει η Mundo Deportivo αναφέρουν πως ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση θα παρθεί έπειτα από το Game 5 με την Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε πως η Σλοβενία θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά στο Κάουνας με τη συμμετοχή των Νοτίου Κορέας, Βενεζουέλας, Πολωνίας, Λιθουανίας και Ανγκόλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πασκουάλ: «Ό,τι και αν συμβεί στο Game 5, θα είναι σαν νίκη για εμάς»!

 

Τελευταία Νέα