Κάτας: «Δεν γνωρίζω αν θα κοουτσάρω το Ισραήλ στο EuroBasket»

Κάτας: «Δεν γνωρίζω αν θα κοουτσάρω το Ισραήλ στο EuroBasket»

Gazzetta team
Κάτας: «Δεν γνωρίζω αν θα κοουτσάρω το Ισραήλ στο EuroBasket»

bet365

Το Ισραήλ έμαθε, μεν τους αντιπάλους του στο EuroBasket 2022 ωστόσο ο Όντεντ Κάτας δήλωσε άγνοια για το αν θα κοουτσάρει την εθνική ομάδα της πατρίδας του στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι Ισραηλινοί θα αντιμετωπίσουν τις Τσεχία, Πολωνία, Σερβία, Φινλανδία και Ολλανδία στον Δ' όμιλο του EuroBasket 2022 και ο Όντεντ Κάτας σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης που διεξήχθη το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης 29/4 στο Βερολίνο.

«Είμαι περήφανος για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε ποιοι παίκτες και ποιοι προπονητές θα βρίσκονται σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και ποιους θα έχουμε απέναντί μας. Η Φινλανδία, για παράδειγμα, είναι εξαιρετική ομάδα. Διαθέτει παίκτες που έχουν πετύχει στην Euroleague και το ΝΒΑ. Επίσης, η Πολωνία και η Τσεχία διαθέτουν εμπειρία. Ειδικά η Τσεχία είναι επικίνδυνη και ποιοτική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο μέλλον του στην άκρη του πάγκου του Ισραήλ: «Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα προπονήσω στο Eurobasket 2022. Ελπίζω να βρεθεί η λύση, για να τα καταφέρω. Συνήθως δεν έχω τόσο ενδιαφέρον όταν βλέπω κληρώσεις, αλλά σήμερα ένιωσα ενθουσιασμένος. Τον ίδιο ενθουσιασμό νιώθω εδώ και τέσσερα χρόνια. Φαίνεται πως έχουμε την εμπειρία που χρειάζεται. Θα χαρώ αν είμαι μέρος της προσπάθειας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Τελευταία Νέα