Με Ζούρο η κοπή της πίτας της Νίκης Αμαρουσίου

Gazzetta team
Με Ζούρο η κοπή της πίτας της Νίκης Αμαρουσίου

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γεωργίας, Ηλίας Ζούρος ήταν ο εκλεκτός προσκεκλημένος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νίκης Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

H ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων

«Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νίκης Αμαρουσίου στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοκκινιάς παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των προπονητών, των αθλητών, των αθλητριών και πολυάριθμων φίλων του σωματείου μας όπως και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής αλλά και πλήθους εκλεκτών προσκεκλημένων!

Πριν από την εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης και δεξιοτήτων των Ακαδημιών Μπάσκετ και Βόλεϊ, επιβεβαιώνοντας ότι το μέλλον του αθλητισμού και της κοινωνίας ανήκει στα παιδιά.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου, Αντώνης Τσέκενης, ήταν εκείνος που άνοιξε την εκδήλωση απευθύνοντας χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς.

"Η Νίκη Αμαρουσίου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της κι έτσι μας δίνεται η ευκαιρία για τον καθιερωμένο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ και πλέον αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, διεκδικώντας την άνοδό της στην Α2 κατηγορία. Η ανδρική ομάδα Μπάσκετ διεκδικεί την επάνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συμμετοχή των τμημάτων υποδομής Μπάσκετ και Βόλεϊ σε όλα τα αντίστοιχα Πρωταθλήματα και Τουρνουά.

Οι Κορασίδες-1 συμμετείχαν για πρώτη φορά στο Final Four. Πρέπει, επίσης, να ξέρετε ότι αυτή η ομάδα δεν είχε μεταγραφές! Οι Κορασίδες-2 τερμάτισαν στην 5η θέση του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ ανάμεσα σε 33 ομάδες. Την άνοιξη θα διοργανώσουμε το τουρνουά βόλεϊ προς τιμήν του Δημήτρη Ασημακόπουλου και το καλοκαίρι το Basket Summer Camp Βίκος.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοκκινιάς προπονούνται και γυμνάζονται περισσότεροι από 400 αθλητές κι αθλήτριες! Συνεχίζουμε να συντηρούμε το Γυμναστήριο της Κοκκινιάς, τη φυσική μας έδρα, που μας εμπιστεύθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης και να του ευχηθώ κι εγώ καλή επιτυχία στις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.

Φίλες και φίλοι της Νίκης Αμαρουσίου… Πέρασε μια δύσκολη χρονιά όπου αθλητές κι αθλήτριες, προπονητές και προπονήτριες, γονείς, μέλη και διοικητικό συμβούλιο δώσαμε το μέγιστο των προσπαθειών μας για να μπορέσουμε να σταθούμε σε ένα ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο. Αναγκαστήκαμε λόγω των αλλαγών του προγράμματος προπονήσεων του γυμναστηρίου τον Σεπτέμβριο του 2018 να καταργήσουμε τα τμήματα Νεανίδων Βόλεϊ και U-21 Μπάσκετ. Να χαθούν προπονήσεις του Ανδρικού και του Γυναικείου τμήματος και να υπολειτουργούν τα τμήματα Εφήβων και Παίδων.

Ελπίζουμε με το καινούργιο πρόγραμμα να διευθετηθούν αυτά τα προβλήματα.

Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά του Γυμνασίου, του Λυκείου και του Σωματείου της Νίκης που προστατεύουν και διατηρούν σε άριστη κατάσταση, εσωτερικά κι εξωτερικά αυτό το Γυμναστήριο.
Ευχαριστούμε πολύ τους Χορηγούς μας, μικρούς και μεγάλους για τη στήριξή τους.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη αλλά και όλους εσάς. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας".

Σταθούλης: «Η Νίκη Αμαρουσίου είναι μια κυψέλη αθλητισμού»!

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου, κος. Σπύρος Σταθούλης, οποίος παρέλαβε, από τον Πρόεδρο της Νίκης Αντώνη Τσέκενη τιμητική πλακέτα, εκ μέρους του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Επίσης ο κος Σταθούλης βραβεύτηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από το Β’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Νίκης, Γιάννη Παππά:

"Χρόνια πολλά και από εμένα. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλη την οικογένεια της Νίκης Αμαρουσίου, στους αθλητές και τις αθλήτριες, στους γονείς τους και βέβαια στον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο. Σας μεταφέρω με την ιδιότητά μου ως αναπληρωτή Δημάρχου τον χαιρετισμό του Γιώργου Πατούλη ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Γνωρίζετε το βεβαρημένο πρόγραμμά του λόγω της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Αττικής.

Κύριε Πρόεδρε, συγχαρητήρια για το έργο που κάνετε, συγχαρητήρια στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε όλους για αυτή την τεράστια προσπάθεια. Η Νίκη Αμαρουσίου είναι μια κυψέλη αθλητισμού και βέβαια αυτό γίνεται με θεμέλιο λίθο το συγκεκριμένο Γυμναστήριο, το οποίο φέρει την υπογραφή του Γιώργου Πατούλη και της διοίκησης του Δήμου μας, που χτίστηκε με τη δική του υπογραφή και με τα χρήματα που εξασφαλίσαμε μέσα από τα προγράμματα".

Ακολούθησε η βράβευση του μέλους του Δ.Σ. του Δήμου Αμαρουσίου, κου. Νίκου Πέππα από τον Γραμματέα του Δ.Σ. της Νίκης, Σπύρο Μεταλληνό: "Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνετε με αυτή την βράβευση. Θα ήθελα να πω, πως όσα χρόνια είμαστε κοντά στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, πέρα από τη διάθεση και την όρεξή μας να βοηθάμε τους συλλόγους, είναι υποχρέωσή μας να το κάνουμε.

Στα 13 χρόνια που είμαστε σε αυτή τη διοίκηση, παραμένουμε κοντά στη Νίκη. Είμαστε κοντά στο Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο και πραγματικά επιλύουμε ό,τι προβλήματα μπορούν να υπάρξουν για το καλό του αθλητικού κομματιού του Δήμου μας.

Να πω και για το παράπονο του Προέδρου, για τις ώρες των προπονήσεων. Ξέρει ότι είμαστε κοντά του, ξέρει ότι υπάρχουν πολλές ώρες για τους συλλόγους. Τα γυμναστήρια μας δυστυχώς είναι λίγα. Θα προσπαθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση να κάνουμε ό,τι μπορούμε, να βοηθήσουμε όλους τους συλλόγους. Πάντα νίκες στη Νίκη Αμαρουσίου"!

Ζούρος: «Είμαι έκπληκτος με τη δουλειά που γίνεται εδώ»!

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Νίκης, Γιώργος Τσιάτσιος, βράβευσε τον προπονητή του μπάσκετ, Ηλία Ζούρο για την συνολική του προσφορά στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα: Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γεωργίας μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στη Νίκη Αμαρουσίου.

"Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους, τη διοίκηση και τον πρόεδρο για τη βράβευση. Πραγματικά είμαι έκπληκτος με τη δουλειά που γίνεται εδώ! Μου άρεσε πάρα πολύ η ζεστασιά του γηπέδου και, κυρίως, των ανθρώπων. Εξάλλου οι άνθρωποι ζεσταίνουν τα γήπεδα. Έχω και εγώ δυο μικρά παιδάκια στην ηλικία των 5 και 7 ετών τα οποία αντίστοιχα αθλούνται και καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι για τους γονείς και τα παιδιά να υπάρχει οργάνωση και συνέπεια ώστε να μπορέσουν πρώτα από όλα να γίνουν καλοί άνθρωποι και μετά καλοί αθλητές.

Ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα πριν από 33 χρόνια με παιδιά ηλικίας 7-8 ετών, τους έχω ιδιαίτερη αδυναμία και προσπαθώ κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ τη νεολαία να μπει στον σωστό δρόμο. Πραγματικά αυτό που αντίκρισα είναι μια καταπληκτική προσπάθεια και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους. Εύχομαι τα καλύτερα και είμαι στη διάθεσή σας, το λέω πραγματικά και το εννοώ, ό,τι χρειάζεστε, να είμαι παρών και να βοηθήσω. Ευχαριστώ πολύ"!

Ο ταμίας του σωματείου μας, Μανώλης Περράκης βράβευσε τον χορηγό της Νίκης, Γιώργο Βρέντα από το «Πιταστέρι»: "Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή. Εύχομαι πολλές επιτυχίες στη Νίκη Αμαρουσίου. Θέλω κι εγώ να ευχηθώ από την πλευρά μου υγεία σε όλους τους αθλητές".

Από κει και πέρα, ο επί σειρά ετών μεγάλος χορηγός της Νίκης και μέλος του Δ.Σ. του σωματείου μας, κος. Αλέξανδρος Αλεξόπουλος βράβευσε την παλιά αθλήτρια Βόλεϊ του συλλόγου μας Χριστίνα Μπέλλου, για την προσφορά της στην ομάδα.

Το μέλος του Δ.Σ. της Νίκης και γενικός αρχηγός του τμήματος Μπάσκετ, Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, βράβευσε τον νεότερο αθλητή και τη νεότερη αθλήτρια του σωματείου μας, Ο Έφορος του τμήματος Κορασίδων Βασίλης Μπούρας βράβευσε τις Κορασίδες-2 για την επιτυχία τους στο πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ 2018-19, τερμάτισαν στην 5η θέση ανάμεσα σε 33 ομάδες.

Το μέλος του Δ.Σ. της Νίκης και γενικός αρχηγός του τμήματος Βόλει, Σόλων Σαββίδης βράβευσε τις Κορασίδες-1 για την μεγάλη τους επιτυχία, την συμμετοχή στο Final Four της αγωνιστικής περιόδου 2017-18!

«Η Νίκη Αμαρουσίου διδάσκει αξίες»!

Κλείνοντας, η κα. Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη και ο κος. Παναγιώτης Σαγρής εκ μέρους του Δ.Σ. του Δήμου Αμαρουσίου βράβευσε αθλητές/τριες μας για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι.

«Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και ως γυμνάστρια, σας εύχομαι μια καλή, χρυσή και ευλογημένη χρονιά. Θα ήθελα να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι καλλιεργούν το πνεύμα και τη ψυχή αλλά και τους προπονητές – γυμναστές που καλλιεργούν το σώμα, δίνοντας στα παιδιά μεγάλες αξίες που θα διαπιστώσουν τη σημασία τους μεγαλώνοντας. Θέλω για αυτόν ειδικά τον σύλλογο, για τον πρόεδρό του, τον κύριο Αντώνη Τσέκενη και για όλο το Δ.Σ., να πω ότι εκτός από πρωταθλητισμό, διδάσκουν αξίες! Αυτό ακριβώς έχει σημασία σήμερα! Μπράβο στους γονείς που επιλέγουν τέτοιους ανθρώπους για να εμπιστευτούν τα παιδιά τους» ανέφερε η κα. Λέκκα-Καλαντζάκη.

«Τις καλύτερες ευχές και από εμένα για μια καλή και δημιουργική χρονιά. Αυτό που λέμε υγιής αθλητισμός εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο στη Νίκη Αμαρουσίου. Χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτή την ομάδα, να είστε καλά και καλή χρονιά σε όλους» ανέφερε από την πλευρά του ο κος. Σαγρής.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοκκινιάς παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος κ.Σπύρος Σταθούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Παναγιώτης Βραχνός, ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασίλης Κόκκαλης ,ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Λευτέρης Μαγιάκης ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Αμαρουσίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης και κ. Κώστας Ρώτας,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ.Ελένη Βλάχου – Σταματάκη, Γιώργος Ιατρίδης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Νίκος Πέππας, Παναγιώτης Σαγρής, Δημήτρης Σμυρνής.

Επιπλέον παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Ζαχαριάδης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου και κ. Γιάννης Νικολαράκος καθώς και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και εν ενεργεία διαιτητής κ.Χρυσόστομος (Τόμι) Σχινάς».

 

Τελευταία Νέα